Як виглядають і чим займаються діти Олега Винника: стало відомо все про спадкоємців співака та його дружини

Олег Винник є одним із найзагадковіших представників українського шоубізнесу. Втім, довго приховувати деталі особистого життя співакові не вдалось – журналісти розповіли про його сина

Як і заведено в шоубізнесі, прихильників цікавить не лише творчість та професійна діяльність їхніх кумирів, але й особисте життя артистів. Олег Винник – не виняток із правил. Знаменитість сильно бентежиться та навіть нервує, коли журналістам вдається дізнатись цікаві факти з його біографії. Співак завжди намагається ретельно приховувати свою сім’ю, втім вічно це робити не вдається нікому.

Не так давно журналісти з’ясували, що в Олега Винника дійсно є сім’я – дружина та діти.

Таїсія Сватко з сином Олега Винника
Таїсія Сватко з сином Олега Винника

Що відомо про єдиного спадкоємця Олега Винника?

Відомий співак не згадував про зіркового нащадка ні в одному з інтерв’ю для українських видань. Втім, журналістам німецьких ЗМІ вдалось дізнатись про те, що в артиста все-таки є діти. Так, у розмові з одним із видань Німеччини Олег Винник розповів про свою сім’ю та зазначив, що він сильно вдячний дружині, яка переїхала з сином до нього. Артист додав, що такий жест його коханої значно полегшив поєднання сімейного життя та творчої діяльності.

У тому ж інтерв’ю артист розповів, що він особливо гостро відчував біль розлуки, коли після довгих гастролей повертався додому й дізнавався, що за його відсутності ставались важливі події, наприклад, син починав ходити.

За підрахунками, зараз синові Олега Винника приблизно 17 років. Інсайдери зазначають, що Юліан (так звати зіркового сина) мешкає та навчається в Німеччині. Крім того, хлопець займається плаванням. Юліан Винник бере участь у чемпіонатах, входить до складу спортивного клубу.

Син Олега Винника і Таїсії Сватко
Син Олега Винника і Таїсії Сватко

Реакція Олега Винника на дії журналістів

Проте, сам артист ніколи не був у захваті від спроб допитливих журналістів дізнатись більше про його особисте життя. Після того, як акули пера навідались до рідного села знаменитості, його продюсер дав коментар, у якому зазначив, що Олег Винник припиняє будь-яку співпрацю з каналом, який представляли журналісти. Крім того, продюсер навіть погрожував представникам ЗМІ судом.

Олег Винник теж не залишився задоволеним після того, що трапилось. Так, знаменитість зазначив, що не може зрозуміти, яким був мотив журналістів. Артист зазначив, що в кожного є сім’я та діти, проте співак не може зрозуміти, навіщо про це публічно “кричати”.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.