Віктор Павлік і Катя Репяхова: історія кохання від знайомства в готелі до розбиття іншої сім’ї, весілля і сина

Зіркове подружжя Віктора Павліка та Катю Репяхову багато хто засуджує. Адже між закоханими величезна різниця у віці. Як починалися стосунки співака і юної красуні, читайте далі в матеріалі.

Катя Репяхова – четверта дружина відомого українського співака Віктора Павліка. Різниця у віці подружжя складає 29 років. Катя молодша за двох старших дітей свого чоловіка. Втім, ні різниця у віці, ні колишні дружини, діти та онуки не стали перепоною для стосунків Павліка і Репяхової.

Катерина Репяхова потрапила в ДТП
Віктор Павлік і Катя Репяхова: історія кохання

Історія знайомства Павліка і Репяхової

Історію знайомства зі своїм чоловіком Катя Репяхова розповіла в своєму Інстаграм-блозі. Дівчина зізналася, що в 2015 році вона поїхала на концерт Віктора Франковича у Миколаєві. Після концерту виявилось, що вона з співаком живе в сусідніх номерах одного готелю. Там вони і познайомились.

Варто відзначити, що на той момент Павлік був одружений на своїй третій дружині Лорі Созаєвій. Однак вже зараз відомо, що Павлік закрутив роман з Катею ще тоді, у 2015. На той момент Репяховій було 22 роки.

Цікаво, що сама Катя заперечує той факт, що була коханкою Павліка. Втім одного разу вона все ж проговорилась. У 2021 році Репяхова опублікувала пост, в якому написала, що їхньому коханню вже 6 років. Шляхом нескладних розрахунків зрозуміло, що їхні стосунки розпочались у 2015 році.

Віктор Павлік і Катя Репяхова: історія кохання
Віктор Павлік і Катя Репяхова: історія кохання

Вже зовсім скоро Катя Репяхова стала концертним директором Віктора Павліка і була його таємною коханкою, поки артист не подав на розлучення з третьою дружиною Лорою Созаєвою. Павлік розлучився з Созаєвою у 2019 році, з цією жінкою він прожив у шлюбі 25 років. Розлучення супроводжувалось гучним скандалом.

Вже у 2020 році Павлік одружився на молодшій на 29 років Каті Репяховій. А ще через рік у них народився син Михайлик.

Репяхова розповіла про хворобу свого сина
Віктор Павлік і Катя Репяхова: історія кохання

Зараз Віктор і Катерина щасливі в шлюбі. Подружжя запевняють, що не збираються зупинятися на одній дитині і мріють про доньку. Якщо вірити словам подружжя, різниця у віці зовсім не заважають їхнім стосункам, бо у кохання немає меж.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.