Два чоловіка Наді Дорофєєвої: прожила з Дантесом пів життя і проміняла на друга-Кацуріна

Особисте життя співачки Наді Дорофєєвої зараз під особливим прицілом. Публіка засуджує дівчину за те, що вона зрадила своєму чоловіку з його ж другом. Як насправді розвивались стосунки Наді з Дантесом і чому вона пішла до іншого, читайте далі в матеріалі.

Співачка Надя Дорофєєва одна із небагатьох зірок шоу-бізнесу, яка не мала багатьох чоловіків і вийшла заміж в досить молодому віці. Втім зараз співачка будує нові стосунки, а зі своїм першим чоловіком вона розлучилася.

Володимир Дантес

Дантес и Дорофеева оказались примером настоящей любви для тысячи украинцев
Два чоловіка Наді Дорофєєвої: Володимир Дантес

Зі своїм майбутнім чоловіком Володимиром Дантесом Надя Дорофєєва познайомилася у 2011 році. Тоді співачці був 21 рік і вона тільки починала свою співочу кар’єру, а Дантес вже був переможцем “Фабрики зірок” і теж займався творчістю. Вони познайомились у потязі, коли їхали на спільний концерт. Молоді люди одразу сподобались один одному і обмінялись номерами телефонів. Вже через тиждень після знайомства Вова і Надя почали жити разом.

Цікаво, що Дантес робив пропозицію руки та серця тричі і лише на трерій раз дівчина погодилася.

Після чотирьох років стосунків у 2015 році Володимир і Надя зіграли розкішне весілля. На торжестві було купа гостей, більшість з яких – зірки шоу-бізнесу.

Як Дантес з Дорофєєвою розподіляли сімейний бюджет
Два чоловіка Наді Дорофєєвої: Володимир Дантес

Шлюб Дантеса і Дорофєєвої здавався дуже щасливим. Вони побудували розкішний будинок за містом, часто їздили відпочивати і регулярно публікували романтичні фото.

Варто відзначити, що в зірковому шлюбі Надя Дорофєєва була основним “добитчиком” в сім’ї, адже вона досягла більше успіхів в музичній кар’єрі, стала набагато популярнішою за свого чоловіка і, відповідно, заробляла набагато більше. А от Дантес з 2015 року майже не виступав і пробував себе у якості ведучого, але всі спроби були марними. Лише у 2019 році Дантес почав потроху відновлювати свою співочу кар’єру.

Публіка, насміхаючись, називала Володимира альфонсом, втім Дорофєєва завжди підтримувала чоловіка і не зважала на слова публіки.

Цікаво, що за 11 років стосунків у подружжя так і не з’явилися діти. В інтерв’ю Вова і Надя запевняли, що дітей хочуть, але пізніше.

В березні 2022 року Дантес і Дорофєєва оголосили про розлучення.

Міша Кацурін

Історія кохання Наді Дорофєєвої і Міші Кацуріна
Два чоловіка Наді Дорофєєвої: Міша Кацурін

Причиною розлучення Дантеса і Дорофєєвої став Міша Кацурін – відомий київський ресторатор і друг сім’ї. Перчинку в сімейну зраду додає те, що Кацурін був близьким другом Дантеса і самої Дорофєєвої.

Останні декілька років Надя і Вова тісно подружилися з сім’єю Кацуріних, у яких є двоє маленьких дітей. Вони проводили разом багато часу і постійно разом їздили за кордон на відпочинок, де часто жили в одному будинку. Однак дружба закінчилась плачевно.

Надя Дорофєєва з Вовою Дантесом та Міша з Дашею Кацуріни
Надя Дорофєєва з Вовою Дантесом та Міша з Дашею Кацуріни

Одразу після розлучення з Дантесом Дорофєєва оголосила про нові стосунки з Кацуріним. Зрозуміло, що їхні почуття зародилися задовго до розлучення. Крім того, розлучився і сам Міша, покинувши дружину та двох маленьких дітей, молодшому з яких не було і року.

В інтерв’ю Дорофєєва запевняє, що просто закохалася в друга і нічого не змогла з цим подіяти. При цьому зірка не зізнається, коли почався їхній роман.

Зараз Надя через публічне засудження своїх вчинків практично не публікує спільних фото з Кацуріним і не говорить про їхні стосунки в інтерв’ю. При цьому Надя запевняє, що відчуває себе щасливою.

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.