Куди подівся наречений-сусід Лесі Нікітюк: до весілля справа не дійшла

Зараз 34-річна телеведуча Леся Нікітюк носить статус завидної холостячки. Втім, ще декілька років назад дівчина хвалилася своїм нареченим і розповідала про майбутнє весілля.

Леся Нікітюк із тих знаменитостей, які ретельно приховують своє особисте життя. Втім, так було не завжди. Відомо, що декілька років назад телеведуча була закохана в чоловіка, з яким таємно обручилася і планувала весілля. Леся не розкривала його ім’я публіці, вона називала його “сусід”. Цікаво, що він дійсно був і досі є сусідом Лесі, вони живуть через стінку. Саме на сходовій клітині вони колись познайомились. Відомо, що колишній наречений Нікітюк – київський бізнесмен. Сама Леся говорила про нього, що він талановитий, харизматичний і перспективний.

Леся Нікітюк з трепетом говорила про таємного нареченого в своїх інтерв’ю та в соціальних мережах і публікувала романтичні фото, на яких не було видно обличчя чоловіка.

Куди подівся наречений-сусід Лесі Нікітюк
Куди подівся наречений-сусід Лесі Нікітюк

В одному з давніх інтерв’ю Каті Осадчій Нікітюк зізналася, що вже планує весілля.

Хочу, щоб фату несли мої дівчатка-племінниці, посипали пелюстками троянд. Мені хотілося б зробити кілька весіль. Є дуже багато родичів, я хотіла б запросити всіх

, – говорила телеведуча.

Втім, до весілля так і не дійшло і закохані розлучилися. Леся довго не хотіла говорити про причину розставання, але зізналася, що це пов’язано з її публічністю і постійною занятістю. За словами Нікітюк, вони розійшлись без скандалів, вони відчули, що стомились від стосунків, але після “перерви” так і не зійшлись.

Варто відзначити, що колишні закохані так і залишились сусідами, що зробили їхнє розставання ще більш болючим. Телеведуча зізнається, що їй довгий час важко було чути, як її екс-наречений щось робить за стіною. Однак зараз Леся вже відпустила минуле і будує нові стосунки. Нещодавно Нікітюк зізналася, що має нові стосунки. Втім на цей раз телеведуча не збирається розказувати жодні подробиці на публіку.

Схожі статті

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.