46-річний Максим Галкін возз’єднався з 73-річною Аллою Пугачовою в Тель-Авіві: пару зняли папараці (Відео)

Максим Галкін і Алла Пугачова возз'єдналися після довгої розлуки. Подружжя попали під приціл камер, коли були на романтичному побаченні в театрі.

Максим Галкін і Алла Пугачова – одні з зірок російського шоу-бізнесу, які після початку повномасштабного вторгнення росії на територію України висловилися проти війни і дій російської влади. Зіркове подружжя ще в лютому виїхали до Ізраїлю. Втім, перед початком навчального року Пугачова разом з дітьми Лізою і Гаррі повернулися до росії, а 1 вересня дітлахи пішли до своєї школи.

Однак дуже скоро все змінилося. 16 вересня Міністерство юстиції росії визнало Максима Галкіна іноземним агентом. Начебто Галкін отримує кошти від України за те, що висловлює свою позицію проти війни. Після цього Пугачова вирішила назавжди покинути росію. В кінці вересня Алла Борисівна разом з дітьми поїхала до Ізраїлю, а свій знаменитий замок вона виставила на продаж.

Відомо, на що наважилась Алла Пугачова за кордоном
46-річний Максим Галкін возз’єднався з 73-річною Аллою Пугачовою в Тель-Авіві

Зараз зіркове подружжя Галкіна і Пугачової проводять мало часу разом, через те, що шоумен знаходиться в гастрольному турі по країнах Європи.

16 листопада Алла Борисівна і Максим Галкін святкували річницю – 21 рік разом. Ймовірно по цій причині шоумен вирішив приїхати до своєї дружини і провести з нею декілька днів.

22 листопада зіркове подружжя помітили на спектаклі в Гоголь-центрі в Тель-Авіві.

Глядачі зустріли Аллу Борисівну оваціями, а співробітники культурної установи включили для почесної гості її славнозвісний хіт “Мільйон червоних троянд”. Пугачова була розчулена теплим прийомом, вона встала, що привітати з публікою. Поряд з нею був Максим Галкін, який знімав все дійство на телефон.

Відео з події потрапило в соціальні Мережі.

Користувачі Мережі в коментарях відмітили, що Пугачова і Галкін виглядають щасливими і закоханими.

Ось, що пишуть фоловери:

  • “Як мило. Щасливі обличчя у людей. Жити потрібно там, де ти щасливий”;
  • “Яка радість бачити Аллу Борисівну щасливою, та ще й поряд з її коханим чоловіком”;
  • “Алла Борисівна і Максим, ви найкращі”.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.