Дочка “квартальної” дружини Зеленського Маша Кравець показала ідеальний прес і брендову білизну: не для бідних

Старша донька відомої української гумористки та акторки "Кварталу 95" Олени Кравець похизувалась ідеальною фігурою в домашньому одязі та брендовій білизні

Відома українська гумористка та акторка виховує трьох дітей разом зі своїм коханим чоловіком. Старша донька зірки активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм, де ділиться цікавими подіями з особистого життя, а також стильними фотографіями. На одному з таких кадрів Маша Кравець показала ідеальний прес, а також “засвітила” елітну брендову білизну, яка не кожному по кишені.

Маша Кравець показала прес

19-річна донька української акторки доволі фотогенічна, тому часто бере участь у фотосесіях та завжди добре виходить на селфі. Нещодавно в особистому блозі зіркової доньки з’явилась цікава фотографія у просторому домашньому костюмі. Дівчина зробила фотографію у дзеркалі, в повний зріст та похвалилась ідеальною фігурою.

Маша Кравець похвалилась ідеальною молодою фігурою на особистій сторінці в Інстаграмі
Маша Кравець похвалилась ідеальною молодою фігурою на особистій сторінці в Інстаграмі

На знімках Маша Кравець постала у бежевому спортивному костюмі, з розпущеним та злегка скуйовдженим волоссям, а на фоні була ймовірна власна кімната дівчини. Штани спортивного костюма Маша трішки спустила, а кофту зачепила рукою – таким чином підписники побачили брендову білизну та ідеальний прес доньки Олени Кравець.

Зіркова донька актриси “95 Кварталу” “засвітила” елітну спідню білизну від американського бренду Calvin Klein. Зазначимо, що ціна спортивного комплекту сягає майже 4 тисяч гривень – саме такі ціни вказані на сайті Інтернет-магазину офіційного дистриб’ютора брендового одягу від Calvin Klein в Україні.

Вартість комплекту білизни, в якій на фотографії позувала Маша Кравець
Вартість комплекту білизни, в якій на фотографії позувала Маша Кравець

Нагадаємо, що раніше зіркова донька вже показувала результати стильної столичної фотосесії. На кадрах Маша Кравець постала в об’єктиві талановитого фотографа, який повністю розкрив її потенціал. Дівчина публікувала кадри, що вийшли, у двох дописах – всі фотографії приємно вразили її підписників, а знаменита мама Олена Кравець залишила кумедні коментарі під усіма публікаціями своєї доньки. Варто зазначити, що на деяких знімках 19-річну Машу Кравець навіть важко впізнати – донька української акторки так виросла та подорослішала, що вже не нагадує себе в дитинстві.

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.