11 років тому трагічно загинув Ігор Пелих. Як сьогодні виглядають діти і дружина телеведучого

11 років тому у віці 35 років у страшній аварії в Києві не стало відомого телеведучого Ігоря Пелиха. У нього залишилося троє дітей, яким на момент загибелі батька було 2, 5 і 7 років. Як живе родина Ігоря сьогодні — читайте далі.

Телеведучий Ігор Пелих був відомий українському глядачаеві по таким передачам як “Галопом по Європах”, “На свою голову” і “Лабіринт”.

Ігор був уродженцем Тернополя, але в кінці 90-х переїхав до Києва, де працював на радіо. У 1999 році він став ведучим шоу “Не всі вдома” на телеканалі “1+1”. Його напарницею була Олександра Лозинська, яка і стала єдиною дружиною телеведучого.

Він швидко став улюбленцем українських телеглядачів і вражав зарядом своєї енергії та позитиву. У шлюбі з Лозинською у них народилося троє дітей — син і дві дочки.

Игорь Пелых с семьей
Ігор Пелих з сім’єю

8 травня 2009 року щасливе життя телеведучого трагічно обірвалося. О 5 ранку на проспекті Перемоги в Києві він потрапив у страшну аварію — машина, в якій їхав Ігор з колегами, спочатку в’їхала в Volkswagen Passat. В результаті зіткнення автомобіль з Пелихом вилетів на зелену зону, де врізався в два дерева і перекинувся.

У салоні автомобіля тоді перебувало 4 людини разом з Ігорем і водієм Олегом Кириловим — партнером Пелиха по бізнесу. Останній був єдиним, хто вижив у цій страшній аварії. Він втік з місця події, але не втік від рук закону. Кирилова засудили до 19 років позбавлення волі і виплату моральної компенсації родичам постраждалих.

На момент смерті у Ігоря Пелиха було три маленьких дитини — старшому синові Івану було 7 років, доньці Соломії 5, а наймолодшій Устині всього два рочки.

Через 11 років діти відомого телеведучого ведуть активний і цікавий спосіб життя.

Син Іван вчиться на режисера в університеті мистецтв імені Карпенка-Карого, у нього є дівчина. Хлопець підтримує теплі стосунки з сестрами і мамою.

Старший сын Игоря Пелыха Иван
Старший син Ігоря Пелиха Іван

Середній доньці Соломії сьогодні 16 років. Вона захоплюється грою на гітарі і є учасницею української скаутської організації “Пласт”.

Дочка Игоря Пелыха Соломия
Дочка Ігоря Пелиха Соломія

Наймолодша Устина ще школярка. Дівчинка зараз вчиться і підтримує теплі стосунки зі старшими братом і сестрою.

Младшая дочь Игоря Пелыха Устына
Молодша дочка Ігоря Пелиха Устина

Про дружину Ігоря Пелиха Олександру сьогодні відомо не багато. Вона пішла з телебачення і рідко дає інтерв’ю в пресі. Олександра обіймає посаду керівника продакшн-студії “Роги і копита”, яка займається виробництвом серіалів і телепередач для каналу “ICTV”.

Жінка називає себе ліберальної мамою і легко дозволяє дітям фарбувати волосся, купувати одяг, який їм подобається і намагається бути для них в першу чергу подругою.

Александра Лозинская — жена Игоря Пелыха
Олександра Лозинська – дружина Ігоря Пелиха

В шлюби Олександра більше не вступала, а про її романи ніколи ніхто не чув. Весь свій час вдова Ігоря Пелиха присвячує дітям і роботі.

Иван и Соломия — старшие дети Игоря Пелыха
Іван і Соломія — старші діти Ігоря Пелиха

Схожі статті

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.