Народні зірки: Ольга Сумська і Віталій Борисюк показали, як готують суп зі шпинатом і фрикадельками в під’їзді

Ольга Сумська підбадьорила шанувальників та показала, як вони з чоловіком пораються з відключенням світла. Подружжя зварило суп зі шпинатом та фрикадельками в під'їзді

У зв’язку з останнім обстрілом України в багатьох великих містах та менших населених пунктах зникло енергопостачання. Ольга Сумська та Віталій Борисюк попри сильні переживання та стресову ситуацію вирішили підтримати своїх шанувальників та поділитись кадрами, на яких показали, як впорались з відсутністю світла.

На особистій сторінці української акторка в соціальній мережі Інстаграм з’явилось відео, на якому вона зі своїм чоловіком Віталієм Борисюком майже у повній темряві готує суп. Приміщення під’їзду освітлював лише невеликий ліхтарик, а частування зі шпинатом та фрикадельками вдалось приготувати завдяки невеликому газовому балону.

У описі до опублікованого відео Ольга Сумська зазначила, що попри всі труднощі ми мусимо продовжувати триматись та вірити у краще. Українська акторка висловила свої щирі співчуття всім загиблим та постраждалим від останнього обстрілу та порадилась зі своїми шанувальниками стосовно підготовки до майбутньої зими. Артистка поділилась, що після пережитого вона все-таки вирішила запастись усім необхідним для зимування та дослухатись порад експертів.

Скажімо, такі балончики з газом, аби приготувати суп, якого вистачить на пару днів… Ми поки без світла і без води… Не хочеться панікувати, але слушні поради я б прочитала і взяла до уваги

– зазначила в описі до нової публікації Ольга Сумська.

У коментарях до нової публікації Ольги Сумської підписники не забарились та залишили свої думки стосовно того, що потрібно придбати та як правильно підготуватись до зимування. Ось декілька вдалих порад, які залишили підписники української актриси під її останнім дописом:

  • “Бачила, як на міжповерховому прольоті при відчиненому вікні, на цеглах варили суп. Там був вогонь на дровах”;
  • “Перш за все запасаємось водою, як питною, так і технічною. Нам стали у пригоді запаси води ще з весни”;
  • “Мої діти в Чернігівській області замість світла використовують новорічні гірлянди! Підключення до павербанка через вхід для USB… Смішно, але це працює!”;
  • “Запоріжжя, теж придбали газові плити з балончиками, а головне вода і свічки”;
  • “Купила грілку в аптеці, допомагає спати в теплі”;

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.