Леся Нікітюк заспівала і вже зібрала перший мільйон на Ютубі: шлях від гумористки до поп-діви

Леся Нікітюк вирішила відібрати хліб у поп-зірок й собі заспівала. Виконала патріотичний хіт про Херсон і втрапила в саме яблучко, збуривши мережу і шокувавши кількістю переглядів.

Про перетин позначки в 1 мільйон зі своїм відео на Ютубі Леся Нікітюк похвалилася перед підписниками в Інстаграмі. Пісня “Тільки, тільки” була опублікована 16 листопада і за декілька днів набрала одиничку з шістьома нулями й понад тисячу схвальних коментарів.

В чому секрет такої шаленої популярності співочої ведучої? Білявка не знімала кліпу, а просто виклала світлину, де в коротких шортах і топі сидить на купі кавунів, а за кадром лунає голос ведучої, дуже схожий на спів Софії Ротару і йдуть титри.

Нікітюк просто переробила пісню співачки “Только этого мало” – зробила українською мовою і переробила слова. Вийшла радісна ода визволенню Херсона і водночас захопливий приспів: “Тільки, тільки, тільки українцям й цього мало”.

От і дочекалася схвальних відгуків:

“Неймовірна!”

“Дуже стильно!”

Оля Полякова розхвилювалася і вилаялася

Були й зауваження, що слово “відібрали” звучить некоректно стосовно Херсона, оскільки ми його просто повернули. Траплялися дописи типу:

“Українцям це мало! Нам треба більше пісень!”

Стало зрозуміло, що розпочавши, Леся на цьому не зупиниться. Напевно, й Оля Полякова уважно вивчила виступ колеги і відгуки на нього.

Зокрема, зірку зачепив ось цей:

“Пєсня Агонь!!! Конкуренція для Полякової”.

Тому Оля вирішила підначити подружку-білявку словами:

“Ти співаєш, я так розумію? – саркастично висловилася королева ночі, не витримала і визвірилася, – на мою територію лізеш, коза?!”

До речі, це не перші спроби голосу для Леді Ле. Вона вже раніше викладала в мережу переробки пісень “Сіла птаха”, “Блакитні очі” й інші композиції. А її дует із Гігою “Цей сон” набрав понад 5 млн. переглядів за 5 місяців.

Схожі статті

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня.