39-річна Катя Осадча випнула животик: невже буде четверта дитинка? Юрій Горбунов хоче дівчинку

Під час фіналу шоу "Голос країни" увага глядачів була прикута не стільки до боротьби за перше місце, як до вигляду ведучої Катерини Осадчої. Уважні глядачі відразу помітили зміни у статурі колишньої моделі.

З-під сукні завжди підтягнутої красуні випинав і доволі сильно животик. Зважаючи на те, що Осадча і її чоловік Юрій Горбунов завжди мріяли мати доньку, нічого дивного в тому немає, що запланували поповнення в родині.

У Каті Осадчої з-під сукні випинається животик

Старший син Катерини Ілля вже дорослий, мешкає і вчиться за кордоном. У Юрія з першою дружиною спільних дітей взагалі не було. Тож первісток Ваня у ведучого з’явився, коли йому було вже 47 років, а в 51 Горбунов став двічі татом, колисаючи на руках другого синочка Данилка.

Невже тепер, у 52 роки в шоумена з’явиться третя, а у Катрі четверта дитина? А вони ж так жваво обговорювали можливість усиновлення дитинки, що залишилася без батьківського піклування через війну. Підписники стали жваво вітати зіркову родину з майбутнім поповненням, навіть не сумніваючись, що обов’язково народиться дівчинка.

Чи потрібне було шоу?

А от з приводу самого конкурсу Катерина Осадча таких схвальних коментів не отримала. Ведуча виклала на сторінці фото з переможницею “Голосу”, сповістивши, що Марія обожнює етнос і фольклор й дуже уміло стилізує подібні мотиви у творчості. Натомість отримала шквал критики з приводу необхідності проведення подібних заходів у такі непрості часи.

Відвідувачі Катриного акаунту висловили припущення, що захід освітлювався великою кількістю генераторів, таких необхідних нині на фронті і в тилу. Мовляв, вони конче потрібні людям у звільненому Херсоні, які чотири тижні поспіль не мають освітлення і води й змушені її набирати просто з Дніпра.

Популярне

Схожі статті

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.