Двічі став батьком після 46: другий шлюб Святослава Вакарчука після Лялі Фонарьової виявився більш плідним

Святослав Вакарчук зміг віднайти щастя в особистому житті лише в другому шлюбі. Чому артист мовчить про свою дружину та що було не так у стосунках з Лялею Фонарьовою?

Відомого українського співака знають як фронтмена популярного гурту “Океан Ельзи” та талановитого музиканта. Окрім творчої діяльності, шанувальники також цікавляться особистим життям Вакарчука. Попри те, що співак не особливо говіркий у питаннях, що стосуються його сім’ї, приховати все – неможливо.

Здобути сімейне щастя артистові вдалось лише після 45 років, коли розлучився з першою дружиною та почав зустрічатись з іншою жінкою. Вже декілька років артист мовчить про те, хто насправді подарував йому двох дітей.

Що відомо про другий шлюб Вакарчука?

Незадовго після новини про розлучення з першою дружиною стало відомо, що Святослав Вакарчук став батьком. Тоді шанувальники вже почали підозрювати, хто є обраницею українського співака, втім знаменитість відмовлявся коментувати будь-які чутки. Після народження свого первістка пресслужба “Океану Ельзи” повідомила, що у співака народився син Іван, якого назвали на честь дідуся, відомого науковця.

Ймовірно друга дружина Вакарчука, яка народила йому двох дітей
Ймовірно друга дружина Вакарчука, яка народила йому двох дітей

У ЗМІ повідомили, що сина Святославу Вакарчуку подарувала українська продюсерка Євгенія Яцута. Нова дружина українського співака працює в компанії, яка займається зніманням кліпів, серіалів, а також реклами всесвітньо відомих брендів. Саме професійна діяльність Яцути познайомила її з Вакарчуком – продюсерка знімала для гурту “Океан Ельзи” кліп.

Досі ні український співак, ні пресслужба його гурту не прокоментували ймовірного шлюбу. Крім того, Святослав Вакарчук та його колеги попросили про повагу до права зберігати таємницю особистого життя.

Святослав Вакарчук і Ляля Фонарьова

Відомий український співак – одна з найтаємніших особистостей українського шоубізнесу. Навіть після 20 років шлюбу та розлучення напевно невідомо, чи був артист насправді одружений зі своєю колишньою. Втім, історія їхнього кохання була дійсно чарівною.

Святослав Вакарчук і Ляля Фонарьова в молодості
Святослав Вакарчук і Ляля Фонарьова в молодості

Вперше майбутні колишні зустрілись, коли “Океан Ельзи” здобув першу славу, а їхній колектив переїхав працювати зі Львова до столиці України. У Києві гурт шукав іміджмейкера, якою стала Ляля Фонарьова. Артистка підкорила серце Вакарчука з першого погляду, а їхні стосунки швидко переросли в сильне кохання.

Разом вони виховували доньку Фонарьової від першого шлюбу. Вакарчук полюбив дитину як рідну, а свою кохану оберігав як зіницю ока. Досі невідомо, чому зіркове подружжя вирішило врешті-решт розійтись.

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.