Син Наташі Корольової одружується з колегою свого батька. Отака іронія долі: пішов стопами зіркової матусі

Колись Наташа Корольова заради міцної статури Тарзана відмовилася від шлюбу з відомим композитором Ігорем Ніколаєвим. Тепер син зіркового подружжя наслідує приклад батьків.

Архіп обрав собі в супутниці життя дівчину, яка заробляє на життя, вигинаючись на пілоні. Дивно, що Корольову це дуже обурило, адже колись давно вона вчинила так само, покохавши специфічного танцівника. Але гнів співачки був непереборний.

Архів Глушко успадкував мамину пристрасть до танцівників

Глушка-молодшого виселили з великого будинку батьків, і він змушений разом із Мелісою Волинкіною прозябати на окрайку столиці в малюсінькій квартирці. Навесні 20-річний молодик закінчує навчання в університеті. Відразу по отриманні диплома Архіп планує разом із нареченою емігрувати до Америки.

Магістратуру син Тарзана буде закінчувати вже за океаном. Чому обрав саме США? Бо там мешкає бабуся хлопця і мама Наталки Людмила Поривай.

Всі, хто знає Мелісу, запевняють, що бачили на її безіменному пальчику обручку. Припускають, що пара вже таємно від усіх одружилася. Але Архіп не підтверджує цю інформацію, мовляв, у них усе ще попереду.

Як старша сестра Корольової опинилася за океаном

В США давно проживає і рідна тітка Глушка-молодшого Руся з чоловіком і дітьми Матвієм і Софією, які доводяться йому двоюрідними. Колись дружина Костянтина Осавуленка була чи не зіркою №1 в Україні. Її хіти “Ворожка”, “Русалонька”, “Різдвяна ніч” співали всі.

Але потім співачка раптово зникла з радарів. З’ясувалося, що підписала контракт із канадською студією “Євшан”і перебувала в Торонто протягом 2 років. Згодом повернулася до України, гастролювала, записувала альбоми і навіть провела разом із молодшою сестрою Наташею спільний тур “Дві сестри”.

Та потім знову подалися з чоловіком за кордон. У подружжя був син Володя, хворий на ДЦП. Дитина потребувала коштовного лікування. Щоправда, і воно не допомогло – у 1999 році хлопчика не стало. Жінка наважилася народити після того ще двічі. Матвійко страждає на аутизм, і тільки наймолодша дівчинка абсолютно здорова.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.