“Нехай не ображається Ігор”: продюсер “Танців з зірками” розкрив, у кого Руслана Писанка закохалася на шоу

Відома українська акторка Руслана Писанка, яка влітку 2022 року пішла з життя через важку онкологічну хворобу, була учасницею першого сезону "Танців з зірками" ще у 2006 році. Виявляється, тоді зірка була закоханою у свого партнера по танцям. Подробиці читайте далі в матеріалі.

Руслана Писанка – харизматична, яскрава і дуже красива жінка. Саме такою запам’ятали акторку мільйони її прихильників.

Влітку цього року талановитої зірки не стало. Руслана Писанка пішла з життя на 57-му році життя від важкої онкологічної хвороби. Однак вона назавжди залишиться в пам’яті українців. В пам’яті залишаться і її ролі в кіно та в театрі, а також інші відеороботи.

Руслана Писанка начала носить парик задолго до гибели
Продюсер “Танців з зірками” розкрив, у кого Руслана Писанка закохалася на шоу

В 2006 році Руслана Писанка була учасницею проекту “Танці з зірками”. Це був перший сезон танцювального шоу, в якому в результаті перемогли майбутній Президент України Володимир Зеленський з партнеркою Оленою Шоптенко. Втім, Руслана Писанка була не менш яскравою учасницею шоу. Тоді вона виступала в парі з танцівником Миколою Коваленко. І, якщо вірити словам продюсера “Танців з зірками”, Руслана була в нього закохана. Про це продюсер Олексій Гончаренко розповів нещодавно, коли разом з ріднею і друзями Писанки зібрався вшановувати  пам’ять акторки у день її народження.

Учасники шоу Танці з зірками 1 сезон
Учасники шоу Танці з зірками 1 сезон

Олексій пригадав, як багато років назад Руслана Писанка згодилась на участь в шоу і мала виступати разом з Владом Ямою. Проте в один момент Писанка зателефонувала продюсеру і попросила замінити їй партнера, адже на фоні Влада Ями вона виглядала дуже великою. Тоді в пару з акторкою став танцівник Микола Коваленко.

Продюсер “Танців з зірками” запевняє, що Руслана мала особливі почуття до свого партнера по танцях, що “надавало їй крила” і натхнення вчитися танцювати.

Нагадаємо, Руслана Писанка вперше вийшла засіж у достатньо зрілому віці – у 47 років. Чоловіком акторки став бізнесмен Ігор Ісаков. Саме він був разом з Русланою в останні години її життя.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.