Подалі від метушні: Кароль, Осадча, Монатік, Дорофєєва та інші зірки, які живуть в селах

Жити у шумному і гамірному місті вже давно не модно, навіть якщо це столиця. Відомі і знамениті люди обирають життя в тихих і спокійних селах в передмісті. Хто із українських зірок обрав життя поза містом, читайте далі в матеріалі.

Більшість із українських зірок вже давно переїхали іх столичних квартир у великі просторі будинки за містом. У передмісті Києва є безліч невеличких сіл, які для свого життя обрали знаменитості.

Тіна Кароль

Тіна Кароль знялась у фотосесії для Vogue
Зірки, які живуть в селах: Тіна Кароль

Тіна Кароль живе у селі Зазим’є неподалік від Києва. Великий триповерховий будинок співачка почала будувати ще зі своїм чоловіком Євгеном Огіром. Втім, чоловік не дожив до новосілля. Євген помер від важкої окологічної хвороби у 2013 році, а Тіна була змушена сама закінчувати будівництво. Зараз будинок Тіни Кароль – справжній палац. В ньому є 3 поверхи, купа кімнат, власний спортивний зал і окрема кімната для нагород. І всі ці володіння лише для однієї Тіни, адже після смерті чоловіка вона не вийшла заміж вдруге, а її син Веніамін навчається і живе в Лондоні.

Цікаво, що на території будинки Кароль є власний сад і город, де співачка вирощує свіжі фрукти і овочі. Звісно, тут їй допомагають помічники по дому.

Катя Осадча і Юрій Горбунов

Зірки, які живуть в селах: Катя Осадча і Юрій Горбунов

Зіркове подружжя Катя Осадча і Юрій Горбунов живуть у котеджному містечку “Сонячна долина” у селі Романков на Київщині.

Вони мають двоповерховий будинок, виконаний у сучасному стилі. На території їхнього будинку немає городу, а лише великий басейн у дворі та зелений газон.

Потап і Настя Каменських

Як виглядає свекруха Насті Каменських – мама Потапа
Зірки, які живуть в селах: Потап і Настя Каменських

Потап і Настя Каменських живуть у тому ж селі, що і Горбунов з Осадчею. Більше того, вони являються сусідами, а їхні будинки дуже схожі по плануванні. На території будинку Потапа і Насті є великий басейн, а також невеличкий сад, де ростуть плодові дерева.

Монатік

Монатік і дружина Ірина
Зірки, які живуть в селах: Монатік

Український співак Дмитро Монатік разом з дружиною Іриною та двома дітьми обрали для себе тихе життя в будинку в селищі Крюківщина, що на Київщині. Сім’я Монатіків живу в 2-роверховому будинку. На території також є басейн, ігрова зона для дітей і будиночок для гостей.

Надя Дорофєєва

Ігор Кондратюк показав 17-річну Надю Дорофєєву
Зірки, які живуть в селах: Надя Дорофєєва

Надя Дорофєєва являється практично сусідкою Монатіка, адже живе в тому ж котеджному містечку в Крюківщині. Цей будинок співачка будувала разом вже з колишнім чоловіком Володимиром Дантесом.

Схожі статті

Навчилась готувати томлені ребра, що можна губами їсти: будь-яке м’ясо виходить однаково ніжним. Оцінять всі

Чудовий варіант для святкового столу, який оцінять всі гості – томлене м'ясо в соусі. Ця страва відмінно смакуватиме з відвареним рисом, овочами та картопляним пюре.

Мій “ходовий” салат, який побив усі рекорди за швидкістю приготування: всього 4 продукти у складі. Вірите?

Аби за святковим столом здивувати гостей, не потрібно готувати надзвичайно складні та багатошарові салати. Розповідаємо про чудовий варіант закуски для кожного.

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.