Максим Галкін відреагував на відключення електроенергії в Україні: “Росіян цим не розчулиш”

Відомий російський шоумен і комік Максим Галкін з перших днів війни підтримує Україну і засуджує агресію росії. Нещодавно артист відреагував на удари по енергетичній системі України.

Максим Галкін опублікував на своїй сторінці в Інстаграм фото, яке облетіло Мережу 24 листопада. Мова йде про фото дівчинки з Києва, чиї батьки привезли її на заправку, щоб підзарядити пристрій, який необхідний дитині для життя. Як відомо, 23 листопада росія нанесла черговий масований удар по енергетичній системі України, тому мільйони жителів залишились без світла, води та тепла на 2 доби.

Максим Галкін відреагував на відключення електроенергії в Україні
Максим Галкін відреагував на відключення електроенергії в Україні

Публікація зібрала рекордних 22 тисяч коментарів всього за день. Українці подякували Галкіну за його позицію та підтримку. Зібрались в коментарях і росіяни, які залишили коментарі сповнені невисті та нагадали Галкіну, що він “зрадник”.

Росіян цим не проймеш, у них є відповідь заготовлена про “вісім років”

, – написала українка під постом Галкіна.

Нагадаємо, зіркове подружжя Максим Галкін і Алла Пугачова після початку повномасштабної війни в Україні відразу висловили свою позицію і засудили дії російської влади. Шоумен, Алла Борисівна і двійко їхніх дітей виїхали з росії до Ізраїлю ще в лютому.

18 вересня Міністерство юстиції росії внесли Галкіна до списку іноземних агентів. Мається на увазі, начебто шоумен отримує кошти від України, висловлюючи позицію проти війни.

Галкін відреагував на це, оприлюднивши відео в своєму Інстаграм-блозі. Шоумен заявив, що не продає “власну думку” і чинить по совісті. Алла Пугачова теж не промовчала. Зірка звернулася до російської влади із закликом і її внести у список іноагентів, адже вона, як і її чоловік, проти війни.

Після цієї події Галкін і Пугачова виставили на продаж свій легендарний замок у Підмосков’ї. Схоже, тепер зіркове подружжя не має намірів повертатися до росії ніколи.

Популярне

Схожі статті

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.