44-річна ексдружина Потапа показала, як залишатись стрункою — красивіша, ніж на 10 років молодша Каменських

Колишня дружина українського музиканта показала вправи, які допомагають їй залишатись молодою та стрункою. 44-річна Ірина Горова вразила фігурою та позитивом

Відома українська продюсерка вражає своїх прихильників з кожним днем все більше й більше. 44-річній жінці можуть позаздрити дівчата, які щойно відсвяткували своє повноліття. Втім, знаменитість не приховує ніяких секретів. Ірина Горова зізнається: будь-який хороший день завжди починається зі спорту.

Ірина Горова показала своє тренування

На особистій сторінці української знаменитості в соціальній мережі Інстаграм нещодавно з’явилось відео, на якому вона показала своє ранкове домашнє тренування. Ірина Горова обрала вдалий спортивний одяг для виконання різних вправ – лосини підкреслили ідеальні та сильні м’язи на ногах, а майка відкрила підтягнуті руки зірки. З фігури Ірини Горової дуже чудово видно, що знаменитість ніколи себе не запускає та завжди займається спортом.

Ірина Горова продемонструвала вправи, завдяки яким їй вдається зберігати молодість та стрункість, а також зазначила, що ідеальний день можливий лише за декількох умов.

Те, що робить ранок ідеальним: спорт та наявність світла в домі

– написала в описі до допису знаменитість.

У коментарях під новим дописом шанувальники Горової захопились силою волі та позитивом Ірини й залишили кілька приємних коментарів:

  • “Ви гарний приклад для любої жінки. Зі всіх питань: чи то бізнес і реалізація себе, чи то батьківство, чи то партнерство і вірне ставлення до навколишніх”;
  • “Ви гарний приклад! Треба вже онлайн тренування, охочих доєднатися буде багато”;
  • “Яка красунечка!”;

Нагадаємо, що Ірина Горова не лише виглядає дуже молодо, а й так само себе почуває. Так, наприклад, на кожному фото знаменитість з’являється усміхненою та яскравою. Іноді здається, що Горова не вміє сумувати, а, якщо меланхолійна нота все-таки настає, вона швидко її долає. Отож, наприклад, нещодавно вона зі своєю колегою Надією Дорофєєвою показала, як правильно комбінувати трендові джинси.

Ірина Горова та Надя Дорофєєва показали трендові джинси
Ірина Горова та Надя Дорофєєва показали трендові джинси

Продюсерка вирішила скомбінувати джинси кльош з яскравим синім светром, на який нашита зелена кишенька, а ось українська співачка одягла свій улюблений блейзер сірого кольору, який доповнив образ з джинсами прямого крою.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.