Тіна Кароль, Оля Полякова, Ольга Фреймут та інші зірки, які відправили своїх дітей навчатися за кордон

Багато українських знаменитостей вважають, що освіта за кордоном якісніша, тож відправляють своїх дітей навчатися за межі України. Діти, яких знаменитостей здобувають закордонну освіту, читайте далі в матеріалі.

Тіна Кароль

Тіна Кароль з сином
Зірки, які відправили своїх дітей навчатися за кордон: Тіна Кароль

Єдиний син Тіни Кароль покинув рідну домівку у віці 7 років і в перший клас він пішов не в Україні, а в Лондоні. Навчається Веніамін в Repton Preparatory School. Це престижна школа, де крім звичайних предметів діти навчаються живопису, займаються музикою спортом, танцями та іншим. Варто відзначити, що зараз 14-річний Веніамін знає англійську мову краще української. Тіна Кароль неодноразово в інтерв’ю зізнавалася, що рішення відправити сина навчатись за кордон в такому маленькому віці, їй далось дуже важко. Однак, за словами співачки, так хотів її покійний чоловік.

Оля Полякова

Оля Полякова отвела детей на похороны Елизаветы II в Лондоне
Зірки, які відправили своїх дітей навчатися за кордон: Оля Полякова

В цьому році навчатися в Лондон поїхали і діти співачки Олі Полякової. Старша донька Марія стала студенткою музичного університету. А ось молодшій доньці Полякової Алісі всього 11 років, однак і вона вже здобуває освіту за кордоном. Полякова зізнається, що хотіла відправити свою молодшу доньку навчатись за кордон у більш старшому віці, однак через війну в Україні це трапилося раніше. Зараз дівчинка навчається в школі у Лондоні. Це так звана школа-інтернат. Діти там і живуть і навчаються.

Ольга Фреймут

Фреймут познайомилась з хлопцем своєї дочки та поділилась враженнями
Зірки, які відправили своїх дітей навчатися за кордон: Ольга Фреймут

16-річна донька “ревізорши” Ольги Фреймут Злата навчається в престижній школі в США. До цього дівчина навчальсь в приватній київській школі, де навчання проходило англійською мовою. Злата захоплюється танцями та режисурою. Ймовірно, вищу освіту дівчина здобуватиме саме у сфері творчості.

Катя Осадча

Катя Осадча з сином Іллею
Зірки, які відправили своїх дітей навчатися за кордон: Катя Осадча

Старший син Каті Осадчої Ілля вже 2 роки навчається в  Університеті Меріленду у Сполучених Штатах Америки. Хлопець обрав для себе сферу IT-технологій. Катя Осадча запевняє, що її син має намір повернутися в Україну після закінчення навчання в США.

Схожі статті

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?

Рецепт розповіла свекруха. Тепер готую через день, і завжди просять більше: пиріг із печінкою та картоплею

Смачна і ситна випічка не обов'язково повинна вимагати багато складних продуктів. Наприклад, можна взяти курячу печінку, картоплю та сир. Сьогодні ми підготували рецепт саме такого простого пирога.

Відбивні ніжні, як масло: перед приготуванням вимочую м’ясо в секретній суміші, а потім і жувати не треба

Відбивні зроблені за цим рецептом виходять дуже ніжними, навіть якщо використовувати жорстке свиняче, чи яловиче м'ясо. Весь секрет у вимочуванні м'яса у секретній суміші.