Маша Полякова “відбила” у мами партнера: зіркова донька забула про навчання та полетіла за щастям до Грузії

Зіркова донька відомої української співачки прилетіла в гості до мами та встигла подружитись з її колективом та новим партнером. Що відбувається з зірковою родиною в Грузії?

Відома українська співачка Оля Полякова нині перебуває в Грузії на зніманні відомого танцювального телепроєкту. Її старша донька довгий час перебувала в Лондоні – там Маша Полякова живе в гуртожитку та навчається в музичній академії. Втім, схоже, що дівчина вирішила навістити свою маму в Тбілісі.

На особистих сторінках Олі та Маші Полякових у соціальній мережі Інстаграм з’явились спільні кадри. На одній з опублікованих фотографій Маша Полякова позує з партнером з хореографії своєї мами Максом Єжовим. Схоже, що вони зуміли знайти спільну мову, адже виглядають усміхненими та щасливими. Ймовірно, донька Олі Полякової успадкувала від зіркової мами відмінне почуття гумору, тому змогла завоювати увагу та схильність 26-річного танцюриста.

Маша Полякова та Максим Єжов за лаштунками грузинських “Танців з зірками”

Українська співачка також опублікувала відео, на якому позує зі своєю донькою під яскраво-рожевим світлом. Волосся Олі Полякової розкуйовджені, тому можна зробити висновок, що зірка щойно відточувала майстерність виконання майбутнього танцювального номера. Маша Полякова сидить поруч зі своєю мамою в стильному капелюшку та з гарно вкладеним волоссям.

Маша та Оля Полякова на репетиції грузинських “Танців з зірками”

Схоже, що зіркова трійця дуже добре провела разом час, адже на останньому спільному відео всі усміхаються, а в їхніх очах видніється вогник. Макс Єжов опублікував у Інстаграм-Історіях відео з соціальної мережі Інстаграм, на якому він з Олею та Машею Поляковими “дуріє”.

Спільне відео Маші та Олі Полякової з Максом Єжовим
Спільне відео Маші та Олі Полякової з Максом Єжовим

Після репетиції майбутнього номеру відома українська співачка разом зі своєю донькою вирішили пообідати в грузинському ресторані. Оля Полякова показала кадри, на яких її донька Маша збирається скуштувати апетитне хачапурі. Полякова молодша говорить на камеру, втім видно, що дівчина хоче поласувати делікатесом.

Маша та Оля Полякові в грузинському ресторані
Маша та Оля Полякові в грузинському ресторані

Варто зазначити, що до ресторану зіркова родина пішла без свого нового друга Макса Єжова, адже на опублікованому відео знаменитого українського хореографа не видно.

Популярне

Схожі статті

Хліб готую тільки вдома. Хрусткий і рум’яний, а так просто і швидко: додаю для аромату часничок і зеленушку

Щоб поставити на стіл смачний хліб, не потрібно йти в булочну. Хрусткий зовні та м'який усередині ароматний хліб можна приготувати в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

“Зрозуміло, хто справжня мама дітей”: розкрита сімейна таємниця Алли Пугачової і Максима Галкіна про двійнят

Алла Пугачова і Максим Галкін продовжують бути найобговорюванішою парою в російському шоу-бізнесі. З'явилася нова версія, пов'язана з рідством Примадонни та двійнят Лізи і Гаррі.

Спробувавши цю намазку, тесть розплакався від спогадів: закуска радянської молодості. Рецепт з секретом

У радянські часи шалено відчувався брак різноманіття продуктів. Та і в таких умовах хазяєчки якось викручувалися й годували родину смачно. Приміром, на святковому столі були такі бутерброди.