Кацуріна показала, на яке побачення її повів Дантес: огірки та суп — після розлучення на більше грошей немає

Новоспечена щаслива сім'я залишила дітей у безпечному місці та вирушила на романтичне побачення до Києва. Даша Кацуріна показала, в який ресторан її відвів Володимир Дантес

Володимир Дантес та Даша Кацуріна лише навесні цього року ще офіційно були в шлюбі з різними людьми. Втім, час летить, а життя швидко змінюється, тому тепер знаменитості залишили колишніх в минулому, а самі будують щасливі стосунки. Різними милими моментами з особистого життя зіркова пара ділиться на особистих сторінках в соціальній мережі Інстаграм.

Цього разу Даша Кацуріна опублікувала романтичні кадри з побачення, на яке вирушила зі своїм бойфрендом – українським співаком та гумористом Володимиром Дантесом. Разом вони вирушили до столиці та поласували домашньою вечерею.

Кацуріна показала побачення з Дантесом

Відома київська рестораторка опублікувала на особистій сторінці кадр, на якому її коханий Володимир Дантес сидить за кермом автомобіля у теплому светрі, а на його голові зимова шапка. Співак кермує в окулярах, а за вікном їхньої автівки видінється засніжена вулиця та паркан приватного будинку. Кацуріна поділилась натхненною фотографією зі справжньою зимовою атмосферою.

Зіркова пара перебувала у Львові, адже рестораторка зазначила, що їхній шлях пролягає від українського міста Лева до столиці.

Даша Кацуріна та Володимир Дантес вирушили до української столиці на машині
Даша Кацуріна та Володимир Дантес вирушили до української столиці на машині

Пізніше знаменитість опублікували кадри, ймовірно, з київського ресторану. На нових фотографіях видно, чим зіркова пара ласувала на вечерю. Варто зазначити, що романтична вечеря була більш домашньою, адже особливо вишуканих страв на столі не стояло. Втім, кожна з тарілок виглядала апетитно й смачно. Наприклад, Даша Кацуріна, схоже, їла суп з креветками.

Українська рестораторка показала романтичну вечерю зі своїм новим бойфрендом
Українська рестораторка показала романтичну вечерю зі своїм новим бойфрендом

Крім того, Даша Кацуріна опублікувала ще одну “смачну” фотографію. На новому кадрі знаменитість показала ще одну порцію страв, якими вони з Володимиром Дантесом вгамували спрагу. Київська рестораторка зі своїм бойфрендом-співаком куштували смажену по-селянськи картоплю та цікаву страву з горішками кеш’ю.

Друга порція страв, якими ласували на побаченні Дантес і Кацуріна
Друга порція страв, якими ласували на побаченні Дантес і Кацуріна

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.