Українські зірки, які отримали поранення на фронті: Андрій Хливнюк, Даніель Салем, фаворит Мішиної Рибальченко

Поки одні відомі чоловіки при першій же можливості поїхали за кордон, інші залишились вдома та пішли боронити країну на фронт. Кого зі знаменитостей поранили на війні?

Від початку повномасштабної війни країну покинуло чимало відомих чоловіків. Українці продовжують критикувати їх дії та намагаються присоромити “втікачів”. Тим часом ще більше шоуменів залишаються на Батьківщині. Розповідаємо про відомих українських чоловіків, які отримали поранення на фронті.

Даніель Салем

Даніель Салем
Даніель Салем

До початку повномасштабної війни українці знали Даніеля Салема як ресторатора, телеведучого та блогера. Втім, після 24 лютого він, як і чимало його зіркових колег, вирішив вирушити на фронт. Нещодавно Григорій Решетнік поспілкувався зі знаменитістю та дізнався детальніше про його поранення. Даніель Салем зізнався, що після чергового поранення він перестав чути на одне вухо, а також пошкодив хребет.

На момент запису міні інтерв’ю зірка перебував у одній зі столичних лікарень. Салем зізнався, що туди приїхав, аби “підлататись”, адже в його вусі лопнула кіста – через це він втратив слух.

Андрій Хливнюк

Андрій Хливнюк
Андрій Хливнюк

Відомий український співак, а також фронтмен гурту “Бумбокс” після початку повномасштабного наступу перевтілився у військового. На фронті музикант отримав поранення. Ще наприкінці березня українські ЗМІ повідомили, що Хливнюк потрапив під мінометний обстріл. У червні знаменитість детальніше розповів про те, що трапилось.

Артист зізнався, що насправді це було легке поранення. Після обстрілу він міг самостійно ходити, а залізні уламки вдалось дуже швидко дістати з його тіла. Артист розповів, що через ударну хвилю довго приходив у себе, втім все обійшлось.

Ілля Рибальченко

Ілля Рибальченко
Ілля Рибальченко

Бізнесмен та поет запам’ятався українцям своєю участю в першому сезоні української “Холостячки”. Ілля Рибальченко підкорив акторку Ксенію Мішину своєю мужністю в поєднанні з тонкою душевною організацією. Хоча стосунки між парою не склались, Ксенія з теплом згадує про Іллю.

Нещодавно стало відомо про те, що Рибальченко отримав поранення. На особистій сторінці Іллі в соціальній мережі Інстаграм з’явилась фотографія, на якій чоловіка зображено з перев’язаним плечем. Знаменитість вирішив не розповідати деталі того, що трапилось, втім змусив своїх шанувальників нервувати.

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.