Куди подівся наречений-мільйонер онучки Софії Ротару Соні Євдокименко: весілля відмінили?

Софія Євдокименко зустрічалась з американським бізнесменом, який старший за дівчину на 12 років. Куди раптово зник зірковий бойфренд та чому онучка Ротару про це мовчить?

Онучка відомої української співачки Софії Ротару народилась та виросла в українській столиці. Софія Євдокименко працює фотомоделлю та співачкою, а нині живе за кордоном – у США. Шанувальники цікавляться особистим життям зіркової спадкоємиці й бажають знати про абсолютно кожну деталь.

21-річна Соня має творчу сім’ю – від бабусі Ротару до старшого брата. Її батьки Руслан та Світлана займаються продюсерством, а брат Анатолій Євдокименко здобув освіту фотографа в лондонському навчальному закладі. Після випуску хлопець пішов стопами батьків та став музикальним продюсером.

Особисте життя онучки Софії Ротару
Особисте життя онучки Софії Ротару

Особисте життя Соні Євдокименко

У житті зіркової спадкоємиці було два великих кохання. 2019 року стало відомо, що онука відомої української співачки зустрічається з французьким мільйонером та творчою людиною, яка полюбляє мистецтво. Красунчик з Парижу Марко Дюменіль став справжнім захопленням Софії Євдокименко. Дівчина доволі часто з’являлась з ним на публіці. Про історію їхнього кохання, як і про причини розставання, відомо мало.

Ймовірно колишні кохані познайомились у Лондоні, адже свого часу обидва здобували там освіту. Так, пара полюбляла разом подорожувати світом, а також доволі часто зачаровувала спільними милими фотографіями.

Онучка Софії Ротару зі своїм колишнім хлопцем
Онучка Софії Ротару зі своїм колишнім хлопцем

Втім, у червні 2020 року зіркова спадкоємиця повідомила, що вона більше не зустрічається з французом. Більш того, зізналась Соня, вони розійшлись ще у січні 2020 року, проте вона не поспішала розповідати фанатам. Дівчина не намагалась нічого приховати, а не розповідала про розставання, адже ніколи не любила афішувати своє особисте життя.

Пізніше стало відомо, що онучка Софії Ротару почала зустрічатись з чоловіком, який старший за неї на 12 років. Обранцем Соні Євдокименко став бізнесмен Денис Жаданов, який увійшов до списку Forbes 2018 року в категорії “ТОП-30 підприємців Європи, які молодші 30 років”. Пара надає перевагу мовчанню про своє щастя, а Соня не зраджує звичці не розповсюджуватись про особисті стосунки.

Втім, приховати вогонь в очах та палкі почуття неможливо. Кожен шанувальник бачить, що пара дуже щаслива разом. До слова, цього липня закохані відсвяткували два роки разом, а Соня вирішила чуттєво привітати коханого в Інстаграмі.

Соня Євдокименко та її хлопець Денис Жаданов
Соня Євдокименко та її хлопець Денис Жаданов

Популярне

Схожі статті

Без нього чай пити не можемо. Найкращий десерт: пишний і ніжний бісквіт. Навіть розпушувача не треба

Пишний і повітряний бісквіт із рум'яною скоринкою - найочікуваніший десерт для сімейного чаювання. Вам для його приготування навіть не знадобиться розпушувач. Випічка вийде з першого з першого разу.

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.