Молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова прокоментувала свою другу вагітність: “А там як буде”

Дружина відомого українського музиканта заінтригувала шанувальників несподіваними новинами. Катерина Репяхова прокоментувала свою другу вагітність від Віктора Павліка

Молода кохана легендарного українського співака Віктора Павліка активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Катерина Репяхова постійно ділиться зі своїми шанувальниками останніми новинами з їхнього з Павліком сімейного життя та ніколи не приховує від підписників чогось важливого. Так і цього разу знаменитість вирішила прокоментувати свою ймовірну вагітність.

Катерина Репяхова про другу вагітність

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм зіркова дружина вирішила відповісти на запитання своїх шанувальників. Так, зізналась Катерина Репяхова, кожне друге запитання було про її другу вагітність та про те, чи збираються вони з Віктором Павліком заводити ще одну дитину. Знаменитість не була багатослівною, втім чітко та коротко відповіла шанувальникам.

За словами Катерини Репяхової, вони з Віктором Павліком не планують вагітність та не прагнуть завести другу дитину, втім не можуть йти всупереч із долею. Дружина українського співака зізналась, що спеціально вона вагітніти не хоче, “а там як буде”.

Молода дружина Віктора Павліка прокоментувала другу вагітність
Молода дружина Віктора Павліка прокоментувала другу вагітність

Нагадаємо, що закохані вже виховують дитину. Наймолодшому сину співака Віктора Павліка цьогоріч виповнився один рік. Михайло Вікторович росте здоровою та щасливою дитиною, яку оточують турботою та любов’ю. Попри всі труднощі та негаразди Катерина Репях зі своїм чоловіком Віктором Павліком намагаються дати синові все, що йому потрібно, та навіть набагато більше.

Так, наприклад, нещодавно молода дружина українського музиканта відпочивала разом зі своїм первістком та мамою на єгипетському узбережжі. Крім того, знаменитість відвідала своїх рідних, які мешкають в Ізраїлі. Усіма подробицями великої подорожі, яка тривала близько місяця, Катерина Репяхова, звісно, ділилась в особистому блозі в соцмережі Інстаграм.

Катерина Репяхова, її чоловік Віктор Павлік та їхній зірковий первісток Михайло
Катерина Репяхова, її чоловік Віктор Павлік та їхній зірковий первісток Михайло

Від попереднього шлюбу в українського співака також є діти. Найстарший син Олександр народився в найпершому шлюбі Віктора Павліка. Донька Христина – зовсім не публічна дівчина, а з’явилась вона на світ у другому шлюбі артиста. Доля Павла Павліка виявилась трагічною. Народжений у третьому шлюбі артиста син довго боровся з онкологією, втім помер 2020 року.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.