Колишня Потапа Ірина Горова відповіла, чому вони вирішили припинити співпрацю: “У мене велике майбутнє”

Ексдружина Олексія Потапенка прокоментувала завершення їхньої співпраці. Ірина Горова зізналась, чому насправді шляхи розійшлись та подякувала свого колишнього чоловіка

Відомий музикант і продюсер Олексій Потапенко покинув свою колишню дружину Ірину Горову заради Анастасії Каменських, з якою його спершу пов’язували лише робочі стосунки. Втім, навіть після розлучення Потап і Горова залишились хорошими товаришами й продовжили разом працювати.

Після початку повномасштабного вторгнення Олексій Потапенко відійшов від музичної діяльності. Українська бізнесвумен та продюсерка Ірина Горова розповіла про завершення співпраці зі своїм колишнім чоловіком та повідомила, чому насправді вони вирішили піти різними шляхами.

Ірина Горова та Олексій Потапенко довгий час перебували в шлюбі, а потім Потап зійшовся з Каменських
Ірина Горова та Олексій Потапенко довгий час перебували в шлюбі, а потім Потап зійшовся з Каменських

Ірина Горова про завершення співпраці з Потапом

В ефірі програми “ЖВЛ” знаменитість подякувала своєму ексчоловікові за всі роки спільної діяльності та висловила свої сподівання на те, що йому вдасться досягнути успіху в тій сфері, яку він обере. Крім того, Ірина Горова зізналась, що саме Потап допоміг їй розібратись у процесах шоубізнесу та взагалі зрозуміти, що це таке.

Українська продюсерка розповіла, що разом із Потапом у них був особливо успішний тандем, адже під час співпраці вона відповідала за всі питання, що стосуються бізнесу, а Олексій Потапенко був відповідальним за творчість та креатив.

Після розлучення з Іриною Горовою Потап продовжив з нею успішно співпрацювати
Після розлучення з Іриною Горовою Потап продовжив з нею успішно співпрацювати

Втім, зізнається Ірина Горова, у певний момент вони з Потапом зрозуміли, що їхня співпраця себе вичерпала. Продюсерка заявила, що вони з колишнім чоловіком зробили одне для одного все можливе, проте настав час завершувати спільну діяльність і починати крокувати власним шляхом.

Я думаю, що в мене велике майбутнє у розвитку музичної індустрії в Україні, а в нього – у тій індустрії, яку він обере

– прокоментувала співачка.

Більш того, Ірина Горова подякувала своєму колишньому чоловіку за всі роки спільної діяльності, а також зізналась, що вона його дуже поважає за те, що він зробив для неї та для їхнього бізнесу. Українська продюсерка розповіла, що вони з Потапом дуже круто працювали разом.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.