Серце актриси “Дизель Шоу” Вікторії Булітко зайняв не Сморигін та не Бережок: хто її таємничий чоловік

Українська акторка "Дизель Шоу" має цікаве особисте життя. Що відомо про того, хто зайняв серце Вікторії Булітко та чому зірка його так старанно приховує?

Відома українська акторка Вікторія Булітко здобула популярність завдяки участі в гумористичному проєкті “Дизель Шоу”. Публіка полюбила співачку та її акторську майстерність. Булітко завжди вміла підбадьорити шанувальників цікавими номерами та влучними жартами. Втім, шанувальники цікавляться не лише професійною діяльністю знаменитості. Що відбувається в особистому житті Вікторії Булітко, якій приписували романи з Євгеном Сморигіним та Олександром Бережком?

Особисте життя Булітко з “Дизель Шоу”

Українська знаменитість належить до типу людей, які ніколи й нікому не розповідають про особисте життя. Поки всі колеги та друзі артистки вільно розповідають про сімейне щастя, Булітко тримає його в таємниці. На особистій сторінці зірки в соціальній мережі Інстаграм постійно з’являються дописи та фотографії з товаришами, втім про її хлопця невідомо абсолютно нічого.

Вікторія Булітко прокоментувала особисте життя
Вікторія Булітко прокоментувала особисте життя

Вікторія Булітко у розповідях про особисте життя обмежилась лаконічною відповіддю. Так, артистка зізналась, що її серце й дійсно зайняте, до того ж дуже давно. Українська актриса вже доволі довго зустрічається з бойфрендом, проте невідомо, чи вони вже заручені. Варто припустити, що навряд, адже сама знаменитість не дуже поспішає заміж

Зірка у коментарі для “Нового каналу” зізналась, що вона не ставиться до весілля як до надважливої життєвої події. Так, для Вікторії Булітко куди важливіше щиро кохати людину, аніж влаштовувати публічну демонстрацію своїх почуттів.

Я знаю людей, для яких це [вийти заміж і зіграти весілля] – дуже важливо. Але особисто я не бачу в цьому такої особливої потреби

– прокоментувала актриса.

Втім, артистка погоджується, що заради комфорту та порядку в усіх документах, варто офіційно розписатись в РАЦСі, якщо вони з коханим стануть батьками. Більш того, зізнається акторка, вона буде рада зіграти весілля, якщо для її чоловіка це буде важливим і, якщо він самостійно все організує.

Актриса зізналась, що зустрічається з чоловіком
Актриса зізналась, що зустрічається з чоловіком

Вікторія Булітко також зізналась, що вона б з радістю зіграла весілля, коли вони з коханим вже стануть старенькими. Актриса уявила, всі їхні сиві друзі одягнуть білі купальники та на березі моря влаштують гучну вечірку.

Знаєте, круто одружитися вже сивими дідусем і бабусею, щоб усіх здивувати!

– підсумувала артистка.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.