20-річний переможець “Голосу країни-10” Роман Сасанчин показав 11-місячну доньку: назвали Елізабет

Відомий український співак Роман Сасанчин, про якого дізналися завдяки вокальному шоу "Голос", молодий тато, у якого вже майже однорічна донька.

Роман Сасанчин – переможець двох сезонів української версії вокального шоу “Голос країни”.В 2015 році Рома переміг в “Голосі Діти”, а в 2020 році вже в дорослій версії. За ці 5 років з маленького хлопчика він перетворився на молодого чоловіка, у якого багато прихильниць, але їм немає місця в його житті.

У 2021 році Роман Сасанчин одружився на своїй дівчині Іванні, яка від нього завагітніла і незабаром народила дочку. Молоді батьки назвали її Елізабет. Вони мали можливість жити в Києві, як приз за перемогу в шоу Роману подарували квартиру, але вона без ремонту, а робити його фінансово подружжя поки що не потягне, тому вирішили продавати житло і зараз знімають квартиру біля Тернополя.

 Дружина Романа Сасанчина показала батька, якого важко поранили під час боїв на Сході
Роман Сасанчин показав 11-місячну доньку Елізабет

Дружина співака є блогером в Інстаграмі, тому часто викладає фото з чоловіком і дитиною. Він її у цьому підтримує і намагається також розвивати свій блог. На цей раз Роман Сасанчин показав 11-місячну донечку на прекрасному сімейному знімку.

Переможець “Голосу” постав в кадрі у теплому зимовому образі з шапкою-вушанкою, а Елізабет була одягнена в бежевий комбінезон з рожевими рукавичками, білою шапочкою і бежевими угами.

Сьогодні Елізі 11 місяців. 30.11.22! Через місяць вже буде рік. Чекаємо ваші привітання в коментах

, – написав Роман під публікацією.

Користувачі Мережі і правда засипали співака привітаннями:

  • “Щиро вітаю. Хай росте здоровенька”;
  • “Дуже гарна у вас донечка”;
  • “Вона на Іванну схожа”;
  • “Які ви класні!”;
  • “Щиро вітаю вашу принцесу”;
  • “Хай зростає донечка здорова Вам на радість, під мирним небом України”;
  • “А жінка де на фото, чому самі? Зі святом”.

Ймовірно дружина Іванна за кадром і була в ролі фотографа.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.