Вікова коханка: як Алла Пугачова стала дружиною Максима Галкіна і затьмарила молодих конкуренток

Алла Пугачова неодноразово в інтерв'ю зізнавалась, що все життя чекала такого чоловіка, як Максим Галкін. Як артистці у віці вдалось закохати в себе молодого і харизматичного коміка, читайте далі в матеріалі.

Алла Пугачова і Максим Галкін – дійсно унікальне подружжя. Співачка старша за свого чоловіка аж на 27 років. Шлюби з такою великою різницею у віці, тим більше, коли жінка старша, недовговічні, втім це зіркове подружжя ламає всі стереотипи. Галкін і Пугачова щасливі разом вже 21 рік.

Як все починалось

Максим Галкін і Алла Пугачова познайомились у 2001 році. Тоді Примадонна була у шлюбі зі своїм четвертим чоловіком Філіпом Кіркоровим. Саме Кіркоров познайомив Аллу Борисівну і Максима на фестивалі “Слов’янський базар”. Між відомою артисткою і коміком-початківцем одразу пролетіла іскра. Тоді ще шлюб Пугачової і Кіркорова формально існував, втім подружжя не жили разом, тож Алла Борисівна не заборонила собі почали з Галкіним інтрижку.

Як Алла Пугачова стала дружиною Максима Галкіна і затьмарила молодих конкуренток
Як Алла Пугачова стала дружиною Максима Галкіна і затьмарила молодих конкуренток

Варто додати, що на момент початку їхніх стосунків Пугачовій було 52 роки, а Максиму всього 25.

Закохані приховували свої стосунки аж 7 років і лише у 2008 році прийняли рішення оголосити про свої почуття на публіку.

Спочатку мало хто вірив в серйозність стосунків Галкіна і Пугачової. По-перше – величезна різниця у віці, а по-друге – у Пугачової було багато чоловіків до Максима, однак жоден союз не тривав довго.

Весілля і діти

У 2011 році ця закохана парочка здивувала всіх. Максим і Алла Борисівна вирішили офіційно оформити свої стосунки. Поява дітей остаточно закріпила стосунки подружжя. У 2013 році з допомогою сурогатного материнства на світ з’явилися двійнята Ліза та Гаррі. Варто відзначити, що двійнята біологічно являються  дітьми Галкіна і Пугачової, адже ще в молодості співачка заморозила свої яйцеклітини.

Счастливая семья Галкина и Пугачевой
Як Алла Пугачова стала дружиною Максима Галкіна і затьмарила молодих конкуренток

18 листопада 2018 року Галкін і Пугачова обвінчались, в черговий раз довівши любов один до одного.

Варто зазначити, що Максим Галкін і Алла Пугачова – дійсно зразкове подружжя. Вони жодного разу не фігурували в жодних скандалах і вже багато років з трепетом і повагою відносяться один до одного.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.