Люблять постарше: Оля Полякова, Катя Репяхова, Камалія та інші зірки з великою різницею у віці з чоловіками

Ще класик говорив, що любові всі роки підвласні, тож часто в суспільстві будуються союзи, в яких партнери мають величезну різницю у віці. Такі пари є й в українському шоу-бізнесі.

Деякі пари із сьогоднішньої добірки вже багато років живуть разом і довели, що для них різниця у віці – не завада.

Оля Полякова і Вадим Буряківський

Оля Полякова с мужем Вадимом
Зірки з великою різницею у віці з чоловіками: Оля Полякова

Оля Полякова зі своїм чоловіком Вадимом щаслива в шлюбі вже 18 років. Побудувати міцні і довгі стосунки їм не завадила різниця у віці, хоча вона у них немаленька – 15 років. До шлюбу з Поляковою Вадими Буряківський був одружений, тож якийсь час співачка була в статусі коханки. Однак все змінилось, коли Полякова завагітніла. Чоловік покинув свою першу дружину і одружився на Олі. У шлюбі Вадима і Олі народилося двоє дітей: Маша, якій зараз 17 і 11-річна Аліса.

Віктор Павлік і Катя Репяхова

Як виглядає теща Віктора Павліка – мама Катерини Репяхової
Зірки з великою різницею у віці з чоловіками: Катя Репяхова

Катя Репяхова стала четвертою дружиною українського співака Віктора Павліка. Різниця у віці подружжя аж 29 років. Катя молодша навіть за дітей свого чоловіка. Втім Павлік і Репяхова стверджують, що різницю у віці вони зовсім не відчувають. Офіційно оформили шлюб закохані у 2020 році, а вже в 2021 у них народився первісток – хлопчик Михасик.

Камалія і Мохаммад Захур

Камалія була вимушена втекти від своїх пакистанських шанувальників
Зірки з великою різницею у віці з чоловіками: Камалія

Співачка Камалія і її чоловік Мохаммад Захур щасливі в шлюбі вже 19 років, а різниця у віці в них 22 роки. Їхня історія кохання схожа на східну казку. Пакистанський мільярдер закохався в українську красуню і вже через 3 місяці повів її під вінець. Зараз Мохаммад і Камалія виховують двох дівчаток-двійнят Арабеллу і Мірабеллу і повністю щасливі в шлюбі.

Дмитро Комаров і Олександра Кучеренко

Дмитрий Комаров и Александра Кучеренко
Зірки з великою різницею у віці з чоловіками: Олександра Кучеренко

Телеведучий-мандрівник Дмитро Комаров одружився на Міс Україна-2016 у 2019 році в таємниці від всіх. Двоє закоханих приховували свої стосунки від публіки аж до офіційної реєстрації шлюбу. Різниця у віці між Олександрою і Дмитром 15 років, однак подружжя запевняють, що це їм не заважає будувати гармонійні стосунки.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.