Зірки, які повернулися в Україну, хоча могли залишитись в Європі: Настя Каменських, Оля Полякова та інші

Війна в Україні змусила мільйонів цивільних людей покинути рідні домівки і шукати прихисток за кордоном. Виключенням не стали й українські зірки.

Більшість українських зірок після початку повномасштабної війни в Україні були змушені виїхати за кордон. Втім, незважаючи на те, що війна досі триває, багато хто з них вже повернутися додому.

Настя Каменських

Настя Каменських показала обличчя крупним планом і вразила публіку
Зірки, які повернулися в Україну, хоча могли залишитись в Європі: Настя Каменських

Війна застала Настю Каменських, коли вона була по робочих справах в Іспанії. Там співачка вирішила на певний часі залишитись. Будучи за кордоном Настя не сиділа на місці. Разом зі своїм чоловіком Потапом Каменських їздила по різним країнах Європи і Латинської Америки благодійними концертами.

Повернулася Настя в Україну у серпні – через півроку після початку повномасштабної війни.

Надя Дорофєєва

Надя Дорофєєва про свою вагітність від Кацуріна
Зірки, які повернулися в Україну, хоча могли залишитись в Європі: Надя Дорофєєва

Надя Дорофєєва теж повернулася в Україну у серпні. В той час, коли співачка перебувала за кордоном, вона давала благодійні концерти, а зібрані кошти передавала на ЗСУ.

Оля Полякова

Оля Полякова зізналась, чому насправді вирішила піти на грузинські Танці з зірками
Зірки, які повернулися в Україну, хоча могли залишитись в Європі: Оля Полякова

Оля Полякова не одразу прийняла рішення їхати за кордон. Втім співачка через декілька тижнів після початку війни зрозуміла, що повина в першу чергу думати про своїх дітей. Оля з дочками виїхали у Францію, а вже у липні Королева ночі повернулася в рідний Київ.

Маша Єфросініна

Маша Єфросиніна
Зірки, які повернулися в Україну, хоча могли залишитись в Європі: Маша Єфросініна

Перші тижні війни Маша Єфросініна провела на Західній Україні, а потім виїхала до Польщі. Телеведуча зізнається, що не хотіла їхати і зробила це лише заради малолітнього сина. Втім через декілька місяців ведуча повернулася на рідну землю.

Камалія

Якою була Камалія на Місіс Світу 2008, де вона стала переможницею
Зірки, які повернулися в Україну, хоча могли залишитись в Європі: Камалія

Камалія дуже довго знаходилася разом з дітьми і чоловіком у Лондоні. Там у них є власний маєток, де подружжя приютили 16 українських біженців. Повернулася співачка в Україну лише у жовтні.

Монатік

Дмитро Монатік розповів про розлуку з дружиною
Зірки, які повернулися в Україну, хоча могли залишитись в Європі: Дмитро Монатік

На момент початку повномасштабної війни Монатік був у концертному турі за кордоном. Там співак вирішив залишитися на деякий час. Повернувся артист в Україну у серпні. Варто відзначити, що ті півроку, які Монатік провів за кордоном, артист давав благодійні концерти і збирав кошти на потреби України.

Потап

Зірки, які повернулися в Україну, хоча могли залишитись в Європі: Потап

Потапа застала війна в Іспанії. Артист вирішив залишитися за кордоном на деякий час і повернувся в Україну лише на початку осені. Потап стикнувся з купую хейту в Мережі, бо як чоловік він не захищав свій дім, а начебто втік. Проте не варто забувати, що кожен пришвидшує перемогу, як може. Потап ці півроку за кордоном збирав кошти для ЗСУ.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.