Вже не така скромна, як в Холостячці: Ксенія Мішина станцювала на відео – Женя Кот і Саша Еллерт гризуть лікті

Головна героїня першого сезону "Холостяка" та відома українська акторка станцювала на камеру в сміливому образі. Підписники оцінили нове відео на сторінці в Інстаграмі

Відома українська актриса нещодавно опублікувала новий допис на своїй особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Так, на новому відео зірка станцювала в одній спідній білизні. Підписники зірки оцінили новий допис та зазначили, що Ксенія Мішина гарно попрацювала над своєю фігурою.

Ксенія Мішина показала запальний танець

Сьогодні в особистому блозі української актриси з’явилось нове відео, на якому артистка позувала в одному спідньому. Ксенія Мішина з усмішкою на обличчі станцювала запальний танець, а на фоні була кімната зірки. На вікні були засунуті штори, а навкруги був творчий безлад. Втім, як помітили шанувальники, артистці дуже подобається власне тіло, а тому кожен її день сповнено любов’ю та задоволенням.

Знаєш, так чудово прокидатись кожен день

– лаконічно підписала знаменитість новий опублікований допис.

У коментарях до нової публікації підписники української актриси зазначили, що її фігура заслуговує великої поваги. Крім того, шанувальники залишили багато компліментів знаменитості.

  • “Після такого відео перехотілося додавати цукор до кави!! Фігура – вогонь!”;
  • “Видно, що любить свою фігуру, і одразу життя стає яскравішим, від любові до себе!”;
  • “Я вас обожнюю, напевно я всі фільми з вами бачила! Красуня!!”;

Секрети краси Ксенії Мішиної

Усім цікаво дізнатись, як українська красуня змогла досягти такого неперевершеного результату. Прихильники з завмирання серця спостерігають за ідеальними формами Ксенії Мішиної, а зірка й не приховує, як їй вдається зберігати параметри 90-60-90. Так, за словами актриси, весь секрет у тому, аби не виснажувати себе тортурами, а любити.

У чому секрет ідеальної фігури Ксенії Мішиної
У чому секрет ідеальної фігури Ксенії Мішиної

Знаменитість розповіла, що кожен свій день вона починає з контрастного душу та занять спортом, адже ранок завжди робить настрій на весь день. Так, Ксенія Мішина порадила щодня робити спеціальну вправу для підтягнутого живота – “вакуум”.

Крім того, артистка зазначає, що потрібно підтримувати водний баланс і пити достатню кількість води кожного дня. Більш того, воду потрібно пити з самого ранку на голодний шлунок – таким чином в організмі запускаються всі необхідні процеси.

Схожі статті

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.

Не рецепт, а золото! М’який і соковитий шашлик з димком у духовці: весь секрет у правильному маринаді

Шашлик – смачне, замариноване м'ясо запечене на мангалі. Та приготувати смачний шашлик можна не лише на природі. Як запекти шашлик у духовці – далі у матеріалі.

Улюблений дачний рецепт: готую один раз та дістаю з морозилки, коли треба. Така смакота, і завжди під рукою

Цей рецепт обов'язково припаде до вподоби тим, хто цінує свій час. Дізнайтесь, як покроково приготувати тефтелі, а потім заморозити так, щоб вони не втратили вигляд.