Як розлучення з Петросяном радикально змінило Степаненко: бабуся виглядає молодше 33-річної обранки колишнього

Зіркова пара гумористів розлучилась 2018 року. З тих пір Олена Степаненко змінилась до невпізнання. Як артистці вдалось знайти зілля молодості та які чари вона використовувала?

Олена Степаненко та Євген Петросян перебували в шлюбі 33 роки. Під вінець молоді закохані пішли 1985 року, а ось 2018 зрозуміли, що більше разом бути не хочуть. Відомий російський гуморист знайшов собі нову жінку – 33-річну Брухунову, а ось Олена Степаненко не витрачала часу дарма. Зірка втілила мрію в реальність і стала виглядати ледве не молодшою за нову обранку свого колишнього чоловіка. Як гумористці вдалось себе змінити?

Історія знайомства та кохання

Усе життя Петросяна та Степаненко пов’язане з акторською та гумористичною діяльністю, а тому не дивно, що вперше майбутнє подружжя зустрілось на театральній сцені. Молодий Євген тоді шукав універсальну актрису для своєї вистави й вирішив, що Олена ідеально підходить на цю роль. Тоді обидва були в шлюбі з іншими, проте пізніше вони все-таки закохались та почали жити разом.

Олена Степаненко в шлюбі з Євгеном Петросяном
Олена Степаненко в шлюбі з Євгеном Петросяном

До слова, Олена Степаненко стала для свого чоловіка не лише універсальною актрисою, а й “універсальною” дружиною. Жінка була його другом та опорою в особистому житті, а також на театральній сцені. Зіркова пара довела всі, що шлюб тривалістю 33 роки в шоубізнесі можливий. Втім, у поважному віці вони захотіли почати життя з чистого аркуша.

Магічне перевтілення Олени Степаненко

Після розлучення відома російська гумористка влаштувала справжній “челендж” для самої себе. Артистка змінила себе абсолютно й повністю – знаменитість скинула зайві кілограми, зайнялась своїм фізичним та моральним здоров’ям. Менше нервів та більше радощів – універсальний рецепт краси, який допоміг і Степаненко.

Фото до та після розлучення Степаненко та Петросяна
Фото до та після розлучення Степаненко та Петросяна

Прихильники гумористки неодноразово зазначали, що Олена в шлюбі зі своїм колишнім чоловіком виглядала набагато гірше, ніж виглядає зараз, після розлучення. Степаненко вдалось скинути 46 зайвих кілограмів. Сама артистка наголошує на тому, що завдячує власній силі волі, адже послугами пластичного хірурга вона не користувалась. Артистка змінила свій раціон і зуміла схуднути. Так, за словами Степаненко, їсти потрібно 5-6 разів на день, а порція їжі має вміщатись у долоньку. Крім того, важливо займатись спортом.

Схожі статті

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.