Оля Полякова кардинально змінила імідж, але це не модна стрижка боб-каре: перетворилася з блондинки в брюнетку

Оля Полякова продовжує запалювати на грузинському паркеті в проекті "Танці з зірками". Цього разу співачка перевтілилася в справжню грузинку, задля чого їй довелося змінити імідж і стати брюнеткою.

Минулого разу Полякова запізнилася в Молдову на літак до Туреччини, звідки мала дістатися Грузії. Вона відразу після завершення знімання “Голосу країни” сіла в автівку і відбула в напрямку Кишинева. Але повітряні тривоги, комендантська година і відключення світла зробили свою чорну справу – зірка не встигла дістатися вчасно. Тож з сумом записала прощальне відео для своїх грузинських шанувальників.

Полякова перевдягнулася в грузинку

Але дивним чином виліт літака затримали, і українка таки спромоглася вилетіти й опинитися в Тбілісі. Вразити грузинських глядачів Оля зі своїм напарником Максом Єжовим вирішили танцем “Картулi”. Задля цього довелося не лише вбратися в грузинський національний наряд, але й приміряти перуку з довгим чорним волоссям, заплетеним у коси. Виступали українці в супроводі національного балету Грузії “Сухішвілі”.

Брюнетка Полякова настільки вразила суддів, що парі виставили максимальні 24 бали – більше просто неможливо. Всі присутні і членкиня журі Ніно Сухішвілі були у справжньому захваті від виступу.

Олі Поляковій не звикати бути брюнеткою

Це не перший експеримент суперблондинки з кольором волосся. У шоу “Маска” Оля перевтілилася в детектива, тож задля серйозності образу вийшла до глядачів із довгим чорним волоссям, очі підвела стрілками, а губи зробила яскраво-червоними.

Побачити Олю Полякову брюнеткою шанувальники могли в шоу “Маска”

Зірка поцікавилася у шанувальників, як їй краще, і ті однозначно заявили:

“Ви ж суперблондинка”.

“Олю, вам личить будь-який образ, але блондинкою краще”.

“Красиво, але блонд краще”.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.