Леся Нікітюк хизується подорожжю до Монако і зустріччю зі Світоліною: мета доволі благородна

Леся Нікітюк не могла стриматися, щоб не похвалитися своєю подорожжю до Монако. Ведуча поїхала в це престижне місце на запрошення тенісистки Еліни Світоліної.

Вбралася Леся відповідно моменту – в довгу чорну вечірню сукню з відвертим декольте і чималим розрізом збоку, що підкреслив значну довжину ніжок зірки. Таке вбрання під силу пошити виключно українським дизайнерам. Леся наголосила, що сукня, в яку вона вбрана, також стала лотом благодійного аукціону.

Леся Нікітюк поїхала до Монако не розважатися

Тенісистка Еліна Світоліна влаштувала благодійний вечір у Монте-Карло з конкретною метою – поповнити благодійний фонд і виділити кошти на придбання генераторів для українських лікарень.

Обов’язкове селфі з господарями заходу

Захід відвідало чимало друзів спортсменки. Нікітюк відкрила деякі знамениті імена – Андрій Шевченко, Тімур Мірошниченко та інші. Без селфі з господинею балу і її не менш зірковим чоловіком Гаелем Монфісом, звісно, не обійшлося. Присутні не поскупилися, зібравши благе діло 170 тис.євро.

Ще один благодійний аукціон

Нікітюк частенько бере участь у благодійних заходах. Заради допомоги ЗСУ Леся підготувала лот для аукціону на тревел-шоу «Орел і Решка». Колись дівчина була ведучою цієї програми разом із Регіною Тодоренко. Тому радо відгукнулася на пропозицію і підібрала фотокартину з власним автографом. Світлину навколосвітня туристка зробила власноруч, коли тривало знімання на річці Меконт в Лаосі. Гроші з аукціону призначалися на Аеророзвідку.

Окрім цього мешканка Хмельницького робить свій внесок у перемогу, співаючи пісні, в яких висміює дії окупантів і надзвичайно підтримуючи бойовий дух наших воїнів. Її ролики набирають настільки багато переглядів на Ютубі, що навіть зачепили за живе ще одну довгоногу блондинку Олю Полякову.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.