30-річна Саша Заріцька ще не народила, а з кумом уже визначилася: хто полонив душу KAZKA?

Олександра Заріцька в численних інтерв'ю розповідає, яким бачить свого майбутнього чоловіка і дітей. Та поки що створення родини для артистки лише в планах. А от хто буде хрещеним татом новонародженого немовляти KAZKA, здається, вже визначилася.

Цьогоріч талант-шоу “Голос країни” проходило у дещо незвичному форматі. Конкурсантам, яких забракувало журі, надавався другий шанс. Долю учасників-невдах вирішували співачка Олександра Заріцька і меценат Андрій Мацола. Вони забирали тих, хто їм припав до вподоби, у свою команду. Дивно, але переможницею “Голосу 12” стала саме обраниця “Другого шансу” Марія Квітка, до якої не повернулося жодне з суддівських крісел під час сліпих прослуховувань.

Андрій Мацола – майбутній кум Саші Заріцької

За час спільної співпраці Андрій з Сашею настільки здружилися, що Заріцька навіть запросила його стати хрещеним батьком своєї майбутньої дитини. Такого рішення солістка KAZKA дійшла у фіналі шоу. Знімання зблизило Сашу з її партнером по шоу. Вони навіть ділили одну гримерку на двох. Згодом стали ходити один до одного на день народження. Заріцька познайомилася з дружиною і дітьми пивного магната.

Хто полонив серце KAZKA

Можна було б запідозрити щось у надмірно теплих стосунках Мацолу і Заріцьку, та оскільки бізнесмен одружений, слід шукати в іншому місці. Довгий час Олександра через зайву вагу соромилася близько спілкуватися з чоловіками. Але проєкт “Танці з зірками” кардинально змінив її життя. Саша почала багато рухатися під час тренувань і скидати зайві кілограми. У підсумку схудла аж на 30 кг. Тепер намагається продовжувати взятий курс на здобуття стрункості, хоча тепер відбулися певні втрати індивідуальності співачки.

Олександра Заріцька за час участи в Танцях з зірками скинула 20 кг

Коли вона виходила на паркет, її партнер дивився на Олександру зачарованими очима. Звісно, танцівнику було важко підіймати великовагову партнерку, але він не зважав на це. Серед глядачів поширилися чутки про роман Заріцької з Юрієм Мєшковим. Та час минав, а підтверджень тези про танцювальний роман не знаходилося.

Саша Заріцька, здається, закохана і щаслива

Натомість “Казка” заінтригувала прихильників світлиною в ліжку з чоловіком. Фото було зроблене на відпочинку в Карпатах. Хто таємний обранець зірки, залишилося для більшості шанувальників загадкою.

Схожі статті

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.