Потап в черговий раз натякнув на розлучення з Настею Каменських: “Зима прощання”

Останнім часом в Мережі все частіше поговорюють про те, що у Потапа і Насті Каменських негаразди в сім'ї. Нещодавно репер знову підігрів чутки про розлучення.

Фанати Потапа і Насті Каменських стривожені, адже зіркове подружжя вже давно не публікують спільні фото разом і не згадують один про одного в Інстаграм-сторіс. В Мережі поговорюють, що зіркове подружжя ймовірно розлучилось. Самі Потап та Настя на пряму не коментують ці чутки, втім час від часу вони дають все нові приводи, щоб так думати.

Потап в черговий раз натякнув на розлучення з Настею Каменських

Так, нещодавно Каменських випустила нову пісню “Мама зима”, в якій вона співає про розставання з коханим.

А нещодавно Потап в своєму Інстаграм-блозі опублікував фрагмент цієї ж пісні і піписав загадковою фразою “Зима прощання”.

Що хотів цим сказати артист, невідомо, втім в коментарях розгорівся спір між підписниками. Фанати зіркового подружжя просять їх не розлучатися.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Якщо поглянути зі сторони то все іде по плану. Олексій дуже талановитий чоловік! І як творча людина повелась на видумане коханняяяя. А Настюха  розкручувала себе як могла і кинула Льоху коли він не потрібен.”
  • “Що це означає… Ви були і є моєю найулюбленішою парою в шоубізі, ще з 4 років я мріяла про ваше одруження і тут таке”
  • “Так ви разом? Чи розійшлися?”.
Потап в черговий раз натякнув на розлучення з Настею Каменських
Потап в черговий раз натякнув на розлучення з Настею Каменських

Варто додати, що привід думати, що Потап та Настя розлучилися, дійсно є. По-перше подружжя чомусь не разом повернулись в Україну після довгого перебування за кордоном через війну. По-друге, прихильники вже давно помітили, що Каменських не носить обручку. Якщо до цього додати той факт, що Потап і Настя більше не з’являються на публіці разом і не публікують спільних фото, до дійсно можна зробити висновок, що у їхньому шлюбі не все гаразд.

Втім, поки що ні Потап, ні Каменських не коментують особисте життя. Можливо, це лише чорний піар та розкрутка нової пісні, а можливо зірковий шлюб вже розпався.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".