33-річна Ксенія Мішина прокинулась не вдома та зізналась, де ночувала: “Мені хочеться показати йому весь світ”

Відома українська актриса була відвертою з шанувальниками та зізналась, що сьогодні вона ночувала не вдома. Де та з ким прокинулась цього ранку Ксенія Мішина?

Українська акторка, окрім своєї основної професійної діяльності, також активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. На сторінці зірка часто ділиться останніми подіями зі свого життя. Сьогоднішній день не став виключенням. Ксенія Мішина зізналась, що насправді ночувала не вдома, а також пізніше розповіла, де прокинулась цього ранку.

Ксенія Мішина розповіла, де провела ніч

На особистій сторінці актриси в Інстаграмі з’явилась Історія, на якій вона показала свій ранковий вигляд та повідомила, що їй довелось побувати в місці, про яке вона давно мріяла. Знаменитість вирішила трішки заінтригувати своїх підписників та деякий час не розповідати про те, куди її “занесло”.

Ксенія Мішина розповіла, де сьогодні ночувала
Ксенія Мішина розповіла, де сьогодні ночувала

Пізніше на сторінці зірки з’явилась наступна загадкова Історія, в якій вона запропонувала шанувальникам відгадати, де вона опинилась цього ранку. Серед варіантів Ксенія Мішина залишила Амстердам та Венецію. Акторка повідомила, що насправді вона вирішила нарешті побувати у Венеції – туди Мішина прагнула вирушити дуже давно.

Вчора ми з Платончиком вирішили на пару днів поїхати подивитися Венецію. Чотири години на машині

– прокоментувала артистка.

Мішина показала, куди вирушила разом зі своїм сином
Мішина показала, куди вирушила разом зі своїм сином

Українська актриса поділилась зі своїми шанувальниками роздумами стосовно виховання свого сина. Так, Ксенія Мішина зізналась, що вона хоче розвивати кругозір Платона за допомогою подорожей.

Мені хочеться показати йому весь світ. Впевнена, що це розвиває характер, погляди та людяність. Бачити та вивчати все, що існує на нашій планеті. Психологію народів

– розповіла Мішина.

Актриса поділилась роздумами стосовно виховання сина
Актриса поділилась роздумами стосовно виховання сина

Ксенія Мішина також поділилась деталями їхньої з Платоном маленької подорожі. Актриса розповіла, що її син вже проявляє артистичні риси характеру. Так, наприклад, знаменитість показала, яку фотографію Платон для неї зробив, а також продемонструвала зі сторони, як її підрослий син фотографує все, що йому здається красивим та цікавим. Мішина зазначила, що він зростає маленьким блогером.

Син Ксенії Мішиної Платон
Син Ксенії Мішиної Платон

Схожі статті

Про олів’є і шубу давно забула, бо знайшла смачну заміну: салат з найпростіших продуктів. Зникне за хвилину!

Простий рецепт салату з куркою та картоплею затьмарить класичний олів'є і стане прикрасою святкового столу. А для приготування знадобляться найпростіші продукти.

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.