Їй подарували сережки за понад 300 тисяч, а вона – незадоволена: донька Кіркорова продемонструвала зухвалість

Яблучко від яблуньки недалеко падає – цей вислів ідеально описує доньку Філіпа Кіркорова Аллу-Вікторію. Що підросла дівчинка "викинула" на цей раз?

Скандально відомий російський співак Філіп Кіркоров виховує двох дітей – Аллу-Вікторію та Мартіна-Крістіна. Старшій доньці артиста нещодавно виповнилось 11 років. Турботливий батько вирішив влаштувати їй грандіозну вечірку, на яку витратив купу грошей. Почалось свято з привітання іменинниці. Філіп Кіркоров подарував дівчинці сережки з лімітованої колекції, проте дівчинка не проявила особливого здивування.

Подарунок Кіркорова старшій доньці

У мережі з’явилось відео, на якому російський співак Філіп Кіркоров дарує своїй дочці Аллі-Вікторії коштовний подарунок. Артист вирішив потішити школярку сережками від Louis Vuitton, втім користувачі мережі не помітили особливого здивування на обличчі дівчинки та зазначили, що вона не виглядає надто щасливою.

Скріншоти з відео, на якому російський артист дарує своїй доньці сережки
Скріншоти з відео, на якому російський артист дарує своїй доньці сережки

Прикраси, яку Кіркоров подарував Аллі-Вікторії, немає у вільному доступі, тому дізнатись, скільки вони коштують напевно – неможливо. Проте, можна припустити, скільки сережки від Louis Vuitton коштують приблизно. Так, наприклад, в останній колекції LV Volt представлено дві пари сережок, дешевші з яких коштують 3 350 євро або ж 130 тисяч гривень. Друга пара ювелірного вибору обійдеться покупцеві у 8 250 євро або ж 320 тисяч гривень.

Відмінність полягає в тому, що ці сережки знаходяться у загальному доступі, а от Філіп Кіркоров подарував улюбленій дитині прикраси з лімітованої колекції, а отже є ймовірність, що російський артист витратив ще більше суму.

Вартість прикрас від Louis Vuitton з останньої колекції в офіційному Інтернет-магазині
Вартість прикрас від Louis Vuitton з останньої колекції в офіційному Інтернет-магазині

Скільки Кіркоров витратив грошей на свято загалом

У російських ЗМІ активно шириться інформація про те, що артист витратив понад 10 мільйонів рублів на святкування 11-го дня народження Алли-Вікторії. Так, російські експерти підрахували приблизну вартість послуг, які замовляв для доньки артист, та назвали ймовірну суму.

Варто зазначити, що захід відвідало багато російських зірок, серед яких була й запроданка Ані Лорак. До Алли-Вікторії на свято завітали Єгор Крід, Валентин Юдашкін, співачка Валерія та інші. Крім кейтерингу, оформлення приміщення та розважальної програми, Філіп Кіркоров також витратився на подарунки для гостей.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.