Як співає старша донька Полякової, яку Оля просуває на велику сцену: 17-річна Маша продемонструвала свій вокал

17-річна донька Олі Полякової Маша мріє про велику сцену і славу співачку. Однак, чи є у дівчини талант і чи насправді вона володіє гарним голосом?

Старша донька Олі Полякової  Марія не менш відома публіці ніж її мама. Дівчина ще з 14 років активно веде свій Інстаграм-блог, де часто публікує недитячі знімки і епатує публіку своєю поведінкою.

Маша зовсім не боїться погано повпливати на репутацію своє мами, тож привертає до себе увагу всіма можливими для цього способами. Робить це дівчина лише тому, що мріє стати відомою та популярною співачкою.

Маша Полякова розповіла про курйозну ситуацію у гуртожитку в Лондоні
Як співає старша донька Полякової, яку Оля просуває на велику сцену

Марія навіть має власний музичний гурт, який називається “ШВИ”. Дівчина там являється солісткою. Молодіжний гурт вже встиг дати декілька невеликих концертім. Втім після виступу замість омріяної слави Маша отримала купу хейту в свій бік. Публіка засудила пісні, які співає дівчина, адже вони майже повністю складаються з ненормативної лексики. Крім того коментатори відмітили, що Маша має досить слабкий вокал і не тягне на співачку.

Нещодавно Маша Полякова опублікувала відео, де заспівала популярну молодіжну пісню і зіграла на маленькій гавайській гітарі – укулеле. Дівчина хотіла показати, що вона має слух і голос.

Користувачі Мережі позитивно відреагували на відео Маші і написали багато гарних коментарів, але першою дівчину оцінила її мама Оля Полякова.

Суперблондинка написала в коментарях, що дуже чисто заспівала і змогла передати інтонації.

  • А ось, що написали інші користувачі Мережі:
  • “Голос красивий і сильний”
  • “Вибач, але тобі краще зніматися в кіно. Сцена – не твоє”;
  • “Гени нігтем не задавиш. Мені дуже подобається, як ти співаєш”;
  • “Так сподобалось, давай ще кавери”.

Нагадаємо, в цьому році Маша Полякова стала студенткою престижного лондонського ВНЗу, де навчається музики. Дівчина не збирається покидати співи, а навпаки, робить все, щоб стати професійною співачкою.

Схожі статті

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.

Позитив потрапив у лікарню та назвав причину, якою виявилася екс-колега Дорофєєва: не один Дантес страждав

Олексій Завгородній показався на лікарняному ліжку під крапельницею. Відомий музикант розповів про своє самопочуття прихильникам в Instagram.

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.