Кацурін подарував Дорофєєвій банний віник: після розлучення з колишньою на більше не вистачає грошей?

Відома українська співачка Надя Дорофєєва показала, які подарунки їй дарує після розлучення з Дантесом новий обранець Михайло Кацурін. Ресторатор подарував їй букет

Українська артистка активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм. У своєму блозі Надя Дорофєєва час від часу ділиться з шанувальниками цікавими моментами з життя. Цього разу співачка вирішила показати, який букет подарував їй Михайло Кацурін, новий обранець – після розлучення з Володимиром Дантесом.

Букет для Дорофєєвої від Кацуріна

На сторінці української співачки в Інстаграмі з’явилась Історія, на якій артистка показала, якими подарунками її “балує” новий коханий. Київський ресторатор Михайло Кацурін подарував Наді Дорофєєвій букет. Варто зазначити, що через кольорове оформлення подарунка можна сплутати букет із банним віником.

Подарунок Дорофєєвій від Кацуріна оформлено повністю в зеленому кольорі – гілочки ялинки комбінуються з іншими зеленими рослинами. Михайло Кацурін подарував зелений букет своїй коханій у красивій крафтовій обгортці.

Надя Дорофєєва показала шанувальникам, який букет їй подарував коханий Михайло Кацурін
Надя Дорофєєва показала шанувальникам, який букет їй подарував коханий Михайло Кацурін

На опублікованій історії українська співачка відмітила акаунт свого бойфренда, проте вирішила не писати слова вдячності на загал. Можна припустити, що Надя Дорофєєва не захотіла показувати свої почуття. Схоже, що співачка подякувала коханому особисто й утрималась від зайвих слів.

Побачення Дантеса та Кацуріної

Нагадаємо, що після розлучення Наді Дорофєєвої та Володимира Дантеса обидва закрутили романи з іншими людьми. Так, поки Надя закрутила роман з Михайлом, Вова “придивився” до Даші. Між колишніми друзями спалахнула іскра й вони почали зустрічатись. Нещодавно Даша Кацуріна похизувалась стосунками з новим чоловіком та показала їхнє романтичне побачення.

Нова дівчина співака Дантеса Даша Кацуріна показала романтичні кадри зі столичного ресторану
Нова дівчина співака Дантеса Даша Кацуріна показала романтичні кадри зі столичного ресторану

На опублікованих кадрах закохані спершу відправились зі Львова до української столиці, а безпосередньо у Києві сходили до ресторану. Даша Кацуріна показала їхню романтичну вечерю. Варто зазначити, що все виглядало доволі смачно й апетитно, а атмосфера в ресторані налаштовувала на романтику між закоханими.

Схожі статті

Без довгого вимішування та яєць: житній хліб з хрусткою скоринкою і пористою серединкою. Забудьте про батон

Пористий житній хліб дуже просто спекти вдома. На смак ця випічка виходить смачною та оригінальною, а процес приготування принесе одне задоволення.

Чудесний рецепт “Стакан молока” дала мені 90-річна бабуся. Тісто – винятковий пух: готую круглий рік

Пиріг на молоці – дуже смачна і ароматна випічка, яка має повітряну і дуже ніжну структуру. З приготуванням такого справиться навіть дитина.

Беру звичайний фарш і булочку “Малятко”. Виходить така смакота, що не можемо відірватися: роблю побільше

Для приготування котлет вам не знадобиться хліб, адже його вдало замінить звичайна здобна булочка. Її солодкий смак чудово підкреслить м'ясну закуску.