Третя дитина для того, щоб чоловік виїхав за кордон: Тарабарова відреагувала на чутки про свою вагітність

Українська співачка зізналась, як публіка відреагувала на новину про її вагітність. Так, артистка зізналась, що деякі шанувальники почали будувати теорії стосовно мотивів третьої вагітності

Не так давно відома українська співачка Світлана Тарабарова зізналась шанувальникам, що у її сім’ї сталось дещо чудове. Так, у розпал війни знаменитість втретє завагітніла. Вони з чоловіком не планували вагітності та спершу були шоковані тим, як склалось життя. Проте, врешті-решт, отямившись від перших емоцій, вони стали найщасливішими людьми на світі.

Втім, не кожен реагує на новини про вагітність Світлани Тарабарової подібним чином. Так, Григорій Решетнік, до якого Тарабарова завітала на шоу, зазначив, що деякі фанати можуть вирішити, що насправді співачка завагітніла лише заради того, щоб її чоловік мав змогу виїжджати за кордон як багатодітний чоловік. Тарабарова відреагувала на чутки.

Світлана Тарабарова про свою вагітність

Світлана Тарабарова зізналась, що вона не очікувала третьої вагітності
Світлана Тарабарова зізналась, що вона не очікувала третьої вагітності

В ефірі телеканалу “СТБ” виходить проєкт “Як ти?” з ведучим Григорієм Решетніком. Новою гостею телеведучого стала українська співачка Світлана Тарабарова. Григорій попросив артистку прокоментувати ймовірні чутки стосовно своєї третьої вагітності. Так, телеведучий поцікавився у своєї колеги та гості, чи казав хтось з її знайомих, що вона насправді завагітніла лише заради того, щоб Олексій, її чоловік, зміг виїхати за кордон.

Співачка зазначила, що так можуть думати тільки ті люди, які не розуміють труднощів виховання
Співачка зазначила, що так можуть думати тільки ті люди, які не розуміють труднощів виховання

Світлана Тарабарова відповіла, що так можуть думати лише ті люди, які навіть не уявляють, що це таке – виховувати трьох дітей. Знаменитість наголосила на тому, що виховання нащадків – це велика праця, яка вимагає зусиль. Саме тому, за зізнанням зірки, недоречно прирівнювати можливість покинути країну з вагітністю.

Крім того, додала Світлана Тарабарова, вважати, що вони з чоловіком хочуть покинути територію України – це, як мінімум, дивно. Відома співачка з перших днів повномасштабного вторгнення залишається на території України, адже вважає, що саме в рідній країні вона потрібно найбільше. Крім того, зізналась артистка, вона б не змогла жити за кордоном, доки може приносити користь на теренах рідної держави.

Схожі статті

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.

Роблю смачну й запашну домашню ковбасу: на вигляд як справжня, а в середині картопля – з’їдають до шматочка

Не треба боятися слова ковбаса. Приготувати цей смачний наїдок зможе будь-яка господиня без особливих проблем. Оскільки робитимемо на основі картоплі, то вийде зовсім недорого.