38-річний Остапчук показав дітей від колишньої та розповів, чому вони не бачаться: “Зараз не найкращий час”

Володимир Остапчук показав рідкісний кадр своїх дітей та зізнався, чому вони так довго не бачились. Шоумен відповів, чи планують його діти взагалі повертатись в Україну

Відомий український телеведучий останнім часом особливо приховує деталі свого особистого життя. Поки багато шанувальників вважають, що знаменитість давно розлучився з адвокаткою Христиною Горняк, вони двоє мовчать та відмовляються коментувати чутки. Втім, Володимир Остапчук вирішив розповісти трішки більше про своїх дітей. Так, на особистій сторінці знаменитості в соціальній мережі Інстаграм з’явилась фотографія дітлахів.

Діти Володимира Остапчука

На особистій сторінці українського шоумена в Інстаграмі з’явились милі кадри його дітлахів. Так, Володимир Остапчук вирішив влаштувати зі своїми шанувальниками рубрику “запитання-відповідь”. Хтось з підписників запитав у телеведучого, як зараз живуть його діти та чи не висловлюють вони бажання повернутись до України.

Володимир Остапчук має двох дітей від попереднього шлюбу
Володимир Остапчук має двох дітей від попереднього шлюбу

У шлюбі з колишньою дружиною Оленою Войченко у Володимира Остапчука народилось двоє дітей – донька та син. Нині екскохана знаменитості разом з їхніми дітьми перебувають в Канаді. Туди дітей вивезла Олена Войченко, аби забезпечити сина та доньку спокійним життям якомога далі від війни. Нагадаємо, що Остапчук не так давно вперше за довгий час зміг побачитись зі своїми дітьми.

Так, за словами українського шоумена, його діти почуваються добре та, що найголовніше, вони живуть у безпеці. Знаменитість додав, що Еван та Емілія дуже сумують за своєю рідною країною, Батьківщиною, проте про повернення додому поки що навіть мови не йде. Володимир Остапчук зазначив, що поки діти й далі перебуватимуть у Канаді, адже в Україні нині небезпечно.

Український шоумен відповів на запитання підписника в Інстаграмі
Український шоумен відповів на запитання підписника в Інстаграмі

Варто зазначити, що останнім часом Володимир Остапчук частіше згадує про своїх дітей, а отже можна припустити, що йому нарешті вдалось примиритись зі своєю колишньою, яка довгий час обмежувала спілкування Остапчука з його рідними дітьми. Яким чином шоумену вдалось знайти з Оленою Войченко спільну мову, невідомо, адже знаменитість мало розповсюджується про своє особисте життя.

Схожі статті

Перемішала фарш з кефіром: це простіше, ніж біляші та чебуреки, а як смачно! На перекус за 10 хвилин

М'ясні оладки за цим рецептом виходять дуже пухкими та ніжними. Ця страва може стати відмінною заміною класичним котлетам, або слугуватиме варіантом сніданку, чи вечері.

Пісний яблучний пиріг: нереальний десерт без яєць, молока і вершкового масла. Кожен день печу і не набридає

Навіть без молока, яєць та масла можна приготувати дуже смачний пиріг, який оцінять і дорослі і діти. Рецепт пісної шарлотки – далі у матеріалі.

Котлети не готую! Смачніше в житті не їла: рецепт з фаршу, який тепер постійно замовляє чоловік і свекор

Ця страва з фаршу виходить настільки смачною та соковитою і має апетитний вигляд, що ви можете її не тільки приготувати на вечерю, а й подати на святковий стіл.