Юрій Горбунов показав обличчя 39-річної Каті Осадчої крупним планом без фотошопу: зморшки і горбинка на носі

7 грудня – День ангела Катерини. Відомий український шоумен Юрій Горбунов публічно привітав кохану дружину Катю Осадчу з іменинами, виклавши в Мережу її усміхнене фото крупним планом.

Юрій Горбунов не забув привітати дружину-телеведучу з Днем ангела Катерини. Ведучий зробив це на виду у багатотисячної аудиторії та виклав в своєму Інстаграм-блозі фото Осадчої зблизька. В кадрі Катя постала в стильній чорно-білій блузі, з акуратною зачіскою і легким натуральним макіяжем, вона посміхається і дивиться в бік. Знімок зроблений крупним планом, тому на ньому легко роздивитися зморшки навколо очей телеведучої, а також її горбинку на носі.

З Днем Янгола, моя красуня! З Днем Катерини! Нехай Янгол-Охоронець завжди тебе оберігає і буде поруч з тобою!! А щира посмішка не сходить з твого обличчя! З святом вас, Катрусі! Бережіть себе! І нехай Перемога настане якомога швидше!!

– написав Горбунов під фото, привітавши також інших Катерин.

В коментарях Осадча подякувала зірковому чоловіку та відповіла “Дякую, любий”.

Відмітимо, Катя Осадча і Юрій Горбунов разом приблизно з 2015 року, коли телеведучий розлучився зі своєю першою дружиною Людмилою. У нього спалахнули почуття до колеги по 1+1, з якою вони разом вели сезон вокального шоу “Голос. Діти”.

Юрій Горбунов показав обличчя Каті Осадчої крупним планом без фотошопу
Юрій Горбунов показав обличчя Каті Осадчої крупним планом без фотошопу

Свої відносини зірки приховували довго і розсекретили вже на останніх термінах вагітності Осадчої. В 2017 пара офіційно зареєструвала стосунки і стала батьками хлопчика Івана. В 2021 у подружжя народився другий спільний син Данило. Вони мріють про донечку, а також обговорюють реальну можливість всиновити дитину, яка втратила рідних через війну.

В інтерв’ю Горбунов ділився своєю думкою про це і казав, що зараз всі хто має змогу забезпечити щасливе дитинство сиротам війни, зобов’язані це зробити, тому що діти – майбутнє України, все робиться заради них.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.