Наречена Мурата Налчаджиоглу збільшує губи ковпачком в домашніх умовах: Ані Лорак до такого не додумалася

Наречена колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу показала, як збільшити губи ковпачком в домашніх умовах замість того, щоб робити уколи краси.

Після розлучення зі співачкою Ані Лорак, яка здобула “славу” запроданки через свою мовчазну та двояку позицію щодо війни, її колишній чоловік Мурат Налчаджиоглу зустрів нову кохану. Турецький бізнесмен зав’язав серйозні відносини з візажистом Лілією, їй 26 років, а йому 45, але пара щаслива не зважаючи на таку велику різницю у віці. У дівчини є дитина від іншого чоловіка і це не відштовхнуло Мурата.

Серйозність своїх намірів бізнесмен показав, коли в 2021 році зробив пропозицію руки і серця дівчині. Лілія погодилася стати його дружиною і зараз знаходиться в статусі нареченої. Дату весілля закохані не розкривають.

Ані Лорак обігнала наречену колишнього турка Мурата і одяглася в білосніжну сукню
Наречена Мурата Налчаджиоглу збільшує губи ковпачком в домашніх умовах

В Інстаграм-блогах Мурат Налчаджиоглу і Лілія часто викладають спільні знімки, а нещодавно вони почали знімати жартівливі ролики для просування продукції з косметичної фірми, якою керує екс-чоловік Лорак.

На цей раз наречена турка в кадрі показала, як намагається збільшити губи ковпачком в домашніх умовах, але результат її не задовільнив.

Наречена Мурата Налчаджиоглу збільшує губи ковпачком в домашніх умовах
Наречена Мурата Налчаджиоглу збільшує губи ковпачком в домашніх умовах

За сюжетом вона скаржиться, що у коханого губи набагато пишніші ніж у неї, а потім викриває його секрет, заставши за макіяжем. Мурат в таємниці від Лілії малював собі губи блиском-плампером, який створює візуальний об’єм.

Користувачам Мережі дуже сподобалося відео, судячи з коментарів під ним:

  • “Такі класнючі”;
  • “Обожнюю вас, такі класні”;
  • “Як не відео так шедевр!”;
  • “Ви шалені”.

Нагадаємо, причиною розлучення Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу стали його зради співачці, які вона спочатку пробачала, а потім вирішила закінчити це і в 2019 році розірвала з ним шлюб. У екс-пари є спільна дочка Софія, яка живе зі скандальною матір’ю.

Популярне

Схожі статті

Готую 10 років, і всім подобається. Ця вечеря ніколи не набридає: картопляні биточки з цибулею і шпротами

Биточки - це універсальна ситна та смачна страва на будь-яку пору дня. Вона сподобається як дорослим, так і дітям і буде доречною на будь-якому столі. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Їм і худну! Дуже смачний і соковитий салат “Розгрузочний” з 4-х інгредієнтів: такий можна і на свято подати

Салат за цим рецептом виходить не лише смачним, а й корисним і низькокалорійним. Ви можете їсти його навіть на ніч і не хвилюватися за власну фігуру.

Один типаж жінок: в Мережі порівняли молоду дружину Володимира Остапчука з його колишніми – як 2 краплі води

Підписники Володимира Остапчука порівняли його теперішню дружину з колишніми. Шанувальники знаменитості впевнені — дівчата мають схожий типаж.