“Папіки” в українському шоу-бізнесі: багаті чоловіки Камалії, Полякової, Кароль, які стали “гаманцями”

Вдало вийти заміж мріє кожна дівчинка. Деяким українським співачкам пощастило одружити на собі успішних і багатих чоловіків. Читайте про це у нашій статті.

Напевне ви чули про народну мудрість, що з милим рай і в курені. Але курінь може бути різний. У Тіни Кароль це розкішний будинок під Києвом, який їй подарував чоловік. Не одна вона вдало вийшла заміж.

Тіна Кароль

В 2008 році співачка Тіна Кароль стала дружиною свого продюсера Євгена Огіра. Він допоміг дружині розкрутитися і вийти на новий рівень популярності, а також до народження сина Веніаміна подарував їй заміський будинок в селі Зазим’я в Київській області.

Первый муж Тины Кароль
Покійний чоловік Тіни Кароль Євген Огір

За щасливою парою було спостерігати одне задоволення, вони не скандалили на публіці і не приховували ніжностей, але горе в їх сім’ю пришло, коли Євген захворів раком шлунку. Подружжя витратило на лікування всі заощадження, однак лікарі не змогли вилікувати Огіра і з 2013 року Тіна Кароль вдова. Сімейний будинок зірка вирішила не продавати, а добудувала його і живе там, коли знаходиться в Україні.

Як виглядає будинок Тіни Кароль під Києвом і що з ним стало під час війни
Як виглядає будинок Тіни Кароль під Києвом

Оля Полякова

Ольга завжди мріяла стати популярною співачкою. На початку свого творчого шляху вона виступала на корпоративах і на одному з них зустріла майбутнього чоловіка – мільйонера Вадима Буряковського, який був іменинником на вечірці, де Полякова співала.

Оля Полякова зізналася, що не живе разом з чоловіком Вадимом і пояснила чому
Як виглядає старий чоловік Олі Полякової

Вона зачарувала чоловіка своїм голосом і яскравою зовнішністю, тому вже скоро вони почали спілкуватися і між ними зав’язався роман. Заради Олі Полякової Вадим покинув першу дружину, фінансував її кліпи і творчість та влаштував казкове життя, в якому були найдорожчі сумки, прикраси і прислуга.

Камалія

Камалію звуть найбагатшою співачкою України і цьому є причина. Вона дружина пакистанського мільярдера Мохаммада Захура. На початку відносин Камалія ледве не пішла від обранця, тому що подумала, що він хоче її “купити”, але чоловік зміг донести коханій, що вважає нормальним бути годівником в парі і вже багато років вони щасливі у шлюбі.

Камалія була вимушена втекти від своїх пакистанських шанувальників
Камалія і Мохаммад Захур

Схожі статті

Цей сніданок раз на тиждень готую обов’язково: тортилья з консервованою рибою + салат з грибами — на додачу

Девіз цього сніданку: "Максимально швидко, максимально смачно!" Пропонуємо вам дуже смачний рецепт зі звичайних продуктів для того, щоб зарядити свій організм енергією зранку й на весь день.

300 г м’ясного фаршу + лаваш: апетитні рулетики на сніданок, обід чи вечерю. Готую лише так, бо дуже смачно

Смачні рулетики з лаваша та м'яса дуже просто приготувати вдома. А для начинки можна взяти не лише м'ясний фарш, але й будь-які улюблені продукти.

Діти стали вчиться краще, щоб я частіше готувала цей десерт. А знайомі просять рецепт: простий торт “Пагорб”

Для приготування смачного десерту не обов'язково брати дорогі та складні продукти. Смаколик можна приготувати з найпростіших інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт шоколадного торта "Пагорб".