Що відомо про першого чоловіка Ольги Сумської, якого вона покинула заради Борисюка: теж відомий актор

Відома українська акторка Ольга Сумська вже 26 років в щасливому шлюбі з актором Віталієм Борисюком. Втім, це не перший шлюб зірки "Роксолани". Що відомо про першого чоловіка Сумської, читайте далі в матеріалі.

Вперше українська акторка Ольга Сумська вийшла заміж у віці 21 року. ЇЇ обранцем став чоловік старший за неї на 16 років – актор Євген Паперний. Вони познайомилися, коли Ольга з’явилася в театрі після закінчення університету. Євген закохався в юну акторку з першого погляду. Спочатку він не наважувався проявити свої почуття до Сумської через велику різницю у віці, втім коли Паперний все ж таки наважився, їхні стосунки дуже швидко закрутилися. Через пару місяців стосунків Сумська і Паперний одружилися, а через 2 роки Ольга завагітніла. У 1990 році Ольга і Євген стали батьками, у них народилася донька Антоніна.

Що відомо про першого чоловіка Ольги Сумської, якого вона покинула заради Борисюка
Що відомо про першого чоловіка Ольги Сумської, якого вона покинула заради Борисюка

Шлюб Сумської і Паперного протривав всього 4 роки і причиною розлучення стала зрада Ольги з її теперішнім чоловіком Віталієм Борисюком.

Відомо, що Євген буквально на гарячому зловив свою молоду дружину, яка нещодавно народила йому доньку, з коханцем. Подружжя розлучилось зі скандалом.

Варто відзначити, що після розлучення з Ольгою Сумською Євгену все таки вдалося знайти своє справжнє кохання. Третьою дружиною актора стала кіномонтажерка на ім’я Тетяна. Вони в шлюбі вже більше 25 років та мають спільного сина.

Євген Паперний з третьою дружиною Тетятною
Євген Паперний з третьою дружиною Тетятною

Цікаво, що Сумська, Паперний і Борисюк часто працюють разом, грають у виставах. Втім, дружні стосунки вони не підтримують.

Зараз Євгену Паперному 72 роки і він досяг неабиякого успіху у творчій сфері. Паперний має звання Народного артиста України, він багато знімався у фільмах, а також являється актором дубляжу. Окрім зйомок у фільмах Євген викладає акторську майстерність в Університеті культури і мистецтв України.

Схожі статті

Перемішала фарш з кефіром: це простіше, ніж біляші та чебуреки, а як смачно! На перекус за 10 хвилин

М'ясні оладки за цим рецептом виходять дуже пухкими та ніжними. Ця страва може стати відмінною заміною класичним котлетам, або слугуватиме варіантом сніданку, чи вечері.

Пісний яблучний пиріг: нереальний десерт без яєць, молока і вершкового масла. Кожен день печу і не набридає

Навіть без молока, яєць та масла можна приготувати дуже смачний пиріг, який оцінять і дорослі і діти. Рецепт пісної шарлотки – далі у матеріалі.

Котлети не готую! Смачніше в житті не їла: рецепт з фаршу, який тепер постійно замовляє чоловік і свекор

Ця страва з фаршу виходить настільки смачною та соковитою і має апетитний вигляд, що ви можете її не тільки приготувати на вечерю, а й подати на святковий стіл.