Чим зараз займаються Лілія Подкопаєва, Яна Клочкова та інші українські спортсменки, про яких знає весь світ

Героїні сьогоднішньої статті прославились на весь світ через свої неймовірні успіхи у спорті, однак всі вони вже пішли з професійного спорту. Чим зараз живуть Яна Клочкова, Лілія Подкопаєва та Оксана Баюл, читайте далі в матеріалі.

Лілія Подкопаєва

Лілія Подкопаєва – спортивна гімнастка, яка вразила весь світ своєю пластичністю і зробила гімнастичний трюк, який досі не змогли повторити.

Чим зараз займається Лілія Подкопаєва
Чим зараз займається Лілія Подкопаєва

У 2004 році Лілія пішла під вінець з бізнесменом Тимофієм Нагорним. Спортсменка довго намагалася завагітніти, але у неї нічого не вдавалось, лікарі давали мізерні шанси народити дитину. У 2006 році подружжя вирішили усиновити дитину – хлопчика Вадима. Після усиновлення сталося “диво”, Лілія дізналась про власну вагітність. Так, на світ з’явилася донька Лілії Кароліна, хрищеною мамою якої стала співачка Ані Лорак.

Лілія Подкопаєва з дітьми
Лілія Подкопаєва з дітьми

У 2009 році Подкопаєва розлучилася зі своїм чоловіком.

Зараз Лілія Подкопаєва заміжня втретє за бізнесменом Ігорем Дубинським. У 2019 році, у віці 41 рік, спортсменка народила доньку.

Подружжя живуть на дві країни: Україна і США. Лілія дає майстер-класи по гімнастиці і займається вихованням дітей.

Яна Клочкова

Чим зараз займається Яна Клочкова
Чим зараз займається Яна Клочкова

Яна Клочкова – чотириразова олімпійська чемпіонка з плавання і найбільш титулована спортсменка України. З великого спорту Яна пішла у 2008 році і почала шукати жіноче щастя. У 2009 році плавчиня завагітніла від свого коханого  бізнесмена Левана Нодаровича, втім він її покинув ще до народження дитини. У 2010-му Яна стала мамою хлопчика Олександра. Спортсменка декілька разів намагалася відкрити власний бізнес, але у неї це так і не вдалось.

Яна Клочкова з сином
Яна Клочкова з сином

Зараз Клочкова проживає у Києві з сином. Дівчина так і не вийшла заміж. Дівчина активно веде блог в Інстаграм, захоплюється фотографією і подорожує.

Оксана Баюл

Чим зараз займається Оксана Баюл
Чим зараз займається Оксана Баюл

Оксана Баюл – олімпійська чемпіонка з фігурного катання. Після феєричного успіху на Зимовій олімпіаді в 1994 році Оксану запросили в США виступати на змаганнях. Тоді Оксані було 17 років і вона залишилась без батьківського контролю і “звернула не на ту стежку”.

У 19 років Баюл сіла п’яна за кермо і потрапила у серйозну аварію. Дівчина проходила довготривале лікування і була засуджена на умовний термін. За рішенням суду Оксана мала пройти й лікування від алкогольної залежності. За той період дівчина набрала багато зайвої ваги і випала з великого спорту.

Зараз Баюл живе в США, вона заміжня, дітей немає. Оксана веде власний бізнес і має бренд одягу.

Схожі статті

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.