Дантесу на зло: Дорофєєва і Кацурін записали спільну пісню про власне кохання – “Щоб не було”

Надя Дорофєєва випустила нову пісню під назвою "Щоб не було", яку записала в дуеті зі своїм новим бойфрендом Михайлом Кацуріним. Більше того, над цією піснею вони працювали разом.

Останні півроку Надя Дорофєєва отримує купу хейту в свій бік від користувачів Мережі. Все почалося з заяви співачки про розлучення з Володимиром Дантесом, з яким вона прожила в шлюбі 7 років. Пізніше виявилось, що Дорофєєва зрадила Дантесу із другом сім’ї Михайлом Кацуріним і увела цього ж Кацуріна у власної подруги.

Надя Дорофєєва з новим коханим Кацуріним
Дорофєєва і Кацурін записали спільну пісню про власне кохання

Через обговорення в Мережі Надя практично не коментує свої особисте життя в інтерв’ю і не показує спільні фото з новим бойфрендом у Мережі.

Втім, 8 грудня співачка випустила нову пісню разом з Михайлом Кацуріним під назвою “Щоб не було”, в якій якраз і розповіла про своє заборонене кохання.

Скільки би бруду не лилося

Скільки б брехні не писалося

Я знаю – я не помилилася

Я знаю – ми не помилилися

, – співають у пісні Надя і Міша.

Цікаво, що за 10 років стосунків зі співаком Дантесом вони не записали жодної спільної пісні, а з ресторатором Кацуріним співачка вирішила випустити трек.

Ось, як на нову пісню відреагували користувачі Мережі:

  • “Мені не подобається взагалі”;
  • “Не бачу вас разом, хоч убий мене, розумію що любов і таке все, але ж Дантес він такий класний, розумний і справжній мужчина”;
  • “Гидко на це дивитися”;
  • “Надя супер. А от співак і музикант з цього хлопця ніякий . Таке відчуття що хоче аж з штанів вистрибнути стати знаменитістю, щоб всі писали про нього. Надії успіхів у творчості!”

Нагадаємо, нещодавно Володимир Дантес дав відверте інтерв’ю, в якому зізнався, що їхній шлюб з Дорофєєвою був зовсім не такий ідеальний, як вони показували в соціальній Мережі. Насправді у подружжя було багато проблем і в результаті вони зрозуміли, що більше не кохають один одного.

Схожі статті

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.