Яке громадянство мають члени родини Алли Пугачової: Крістіна Орбакайте, Максим Галкін, Нікіта Пресняков

Нещодавно Алла Борисівна Пугачова отримала громадянство в Ізраїлі, хоча від російського паспорту допоки не відмовлялася. Та якщо копнути найближчих родичів Примадонни, виявиться, що у декого з них набагато більше паспортів, ніж у знаменитої співачки.

Алла Пугачова і Максим Галкін

Чутки про ізраїльський паспорт поширювалися давненько, та лише у серпні в Інтернеті з’явилося фото цього документу. Начебто у Максима Галкіна є ізраїльське коріння, тому і дружина, і діти автоматично стали громадянами цієї країни.

Пугачова з Галкіним стали громадянами Ізраїля, а кіпрське громадянство – під питанням

П’ять років тому у пресі писалося про отримання зірковим подружжям кіпрського громадянства. Мовляв, співачка і комік придбали на острові будинок на узбережжі вартістю більш як 2 млн.євро, що автоматично надало можливість їм отримати паспорти Кіпру. На підтвердження цієї інформації багато хто опублікував знімки пари з курорту.

Та коли журналісти спілкувалися з Максимом і поставили йому прямо питання про кіпрське громадянство, той тільки плечима здвинув, зазначивши, що фото з відпочинку не може бути свідченням отримання паспорта цієї країни.

Христина Орбакайте

А от зі старшою донькою А.Б. ситуація ще цікавіша. Останнім часом мусуються чутки, що співачка збирається покинути росію і перебратися жити до мами в Ізраїль. Тож не виключено, що Христина залишиться там на ПМП.

Орбакайте – своя людина в Америці й Литві

Хоча маючи чоловіка-американця і розкішні апартаменти в Маямі, зірка може перебувати й там на законних підставах, тим паче, що її донька – американка. Тато Орбакайте – литовець, тож Христя ще 2002 року оформила литовський паспорт.

Микита Пресняков

Онук Алли Борисівни виїхав із рідної країни, щойно там було оголошено мобілізацію. Російсько-естонський кордон в Івангороді музикант перейшов пішки, щоб не чекати довго у величезному потоці машин. Візу молодику брати не довелося, бо він має громадянство Литви через родича-дідуся.

У Преснякова-молодшого принаймні три різних громадянства

Подейкують, що син Володимира Преснякова звідти виїхав до Америки, хоча мав грати вистави в москві. Оскільки Микита народився в Лондоні, то має ще й паспорт Великобританії.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.