Володимир Остапчук після розлучення вже шукає нову дружину: назвав критерії, яким має відповідати обраниця

Не встигли вщухнути чутки про ймовірне розлучення Володимира Остапчука та його дружини Христини Горняк, як шоумен вже натякнув на пошуки нової коханої. Що відомо?

Декілька років тому новина про одруження Володимира Остапчука та української нотаріуски Христини Горняк сколихнула мережу. Кохані відгуляли красиве весілля та вирушили у подружнє життя. Декілька років молоді радували своїх прихильників милими фото та романтичними історіями, втім потім ситуація погіршилась.

Після численних чуток про ймовірне розлучення Остапчука і Горняк український телеведучий назвав риси, які його найбільше приваблюють у жінках. Що входить до критеріїв, яким має відповідати кохана дівчина Володимира Остапчука?

Що Остапчуку подобається в жінках?

В Інстаграмі Володимир Остапчук відповів на запитання шанувальників
В Інстаграмі Володимир Остапчук відповів на запитання шанувальників

На особистій сторінці українського шоумена в соціальній мережі Інстаграм з’явились відповіді на цікаві запитання від шанувальників. Володимир Остапчук вирішив поспілкуватись зі своїми прихильниками та нарешті відповісти на питання, які їх давно турбували. Одним із таких стало запитання про те, що найбільше приваблює знаменитість у жінках.

Так, відомий український телеведучий та шоумен зізнався, що є три основні риси характеру дівчини, яка стовідсотково закохає його в себе. За словами Володимира Остапчука, він обожнює гострий розум у дівчат, наявність почуття гумору. Крім того, шоумен не міг стриматись від демонстрування власного почуття гумору й зазначив, що любить домашніх жінок, які називають його “Султан Сулейман Хан Хазрет Лері”.

Відповідь Володимира Остапчука на запитання шанувальника
Відповідь Володимира Остапчука на запитання шанувальника

Володимир Остапчук і Христина Горняк розлучились – що відомо?

Перші думки про ймовірне розлучення закрались у голови фанатів після того, як знаменита пара буквально забула про існування одне одного. Раніше Христина Горняк і Володимир Остапчук постійно з’являлись на сторінках одне одного в Інстаграмі, проте раптом звідти зникли.

Пізніше Христина Горняк сама відсвяткувала свій день народження, не запросивши чоловіка, а потім – вирушила на острів Міконос, куди обіцяла поїхати у разі розлучення з Остапчуком. Шоумен не відставав у натяках на розлучення і з’явився на фото разом з “культурним десантом” без обручки.

Офіційних коментарів ні Христина Горняк, ні Володимир Остапчук не дають.

Популярне

Схожі статті

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.