Репяхова розповіла, як завершилася скандальна історія з квартирою ексдружини Віктора Павліка: “Щось нереальне”

Відомий український співак Віктор Павлік одружений вчетверте на молодій блогерші Катерині Репяховій, яка стала причиною його скандалів з колишньою дружиною.

В 2020 році Віктор Павлік і Катерина Репяхова одружилися, але їх відносини тривали на той момент вже не один рік і почалися, коли співак був в шлюбі з третьою дружиною Лорою Созаєвою.

Після розлучення учасники любовного трикутника регулярно потрапляли в скандали. Рік тому колишня жінка Віктора Павліка на всю країну заявила, що він виганяє її на вулицю з квартири, за яку не до кінця виплачений кредит і в якій вони жили в шлюбі, а ініціювала все це нинішня дружина зірки Катя Репяхова.

Як виглядає теща Віктора Павліка – мама Катерини Репяхової
Репяхова розповіла, як завершилася скандальна історія з квартирою ексдружини Віктора Павліка

Ця скандальна історія нарешті завершилася, про що блогерка розповіла в своєму Інстаграм-блозі. Катерина сказала, що вони з Віктором не хотіли і не збиралися виганяти Ларису, а також змогли зробити так, щоб виграли всі. Тепер ця квартира чесно поділена, кредит виплачений і частину житла переписали на Созаєву.

Я маю документи, де вказано, що колишня дружина не має претензій до колишнього чоловіка. Ріелтор зробив щось нереальне, він продав частину квартири під час війни

, – розповіла Репяхова.

Лариса Созаєва і Віктор Павлік
Репяхова розповіла, як завершилася скандальна історія з квартирою ексдружини Віктора Павліка

Дівчина відмітила, що кредит був нісенітним – сьогодні квартира оцінюється в 120 тисяч доларів, а Віктор Павлік виплатив за неї більше 500 тисяч і кожного місяці відносив в банк по кілька десятків тисяч гривень “ні за що”, як зауважила Катя.

Тримати ці документи було чимось неможливим ще рік тому. Мій чоловік відносив в банк близько 40 тисяч гривень в нікуди, тому для нас це важлива подія

, – додала молода кохана Віктора Павліка і відмітила, що всі в результаті залишилися у виграші, тому вона не жалкує, що стала ініціатором поділу майна, не зважаючи на всі супроводжуючі скандали.

Репяхова розповіла, як завершилася скандальна історія з квартирою ексдружини Віктора Павліка
Репяхова розповіла, як завершилася скандальна історія з квартирою ексдружини Віктора Павліка

Нагадаємо, у шлюбі з Лорою Созаєвою у співака був син Павло, який в 2020 році помер від раку. У 2021 році Павлік знову став батьком – Репяхова народила хлопчика Михайла.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.