Аліна Гросу відповіла, чи дійсно розсталась зі своїм нареченим-росіянином Полянським: “Я не так багато говорю”

Шанувальники довго підозрювали, що стосункам Аліни Гросу та Романа Полянського настав кінець. Схоже, співачка втомилась мовчати та розповіла, чи справді все так погано

Навколо відомої української співачки останнім часом витають здогадки, чутки та поголос. Так, шанувальники майже впевнені, що Аліна Гросу завершила стосунки зі своїм коханим Романом Полянським. Попри те, що не так давно артистка викладала фотографії, на яких видно обручку на безіменному пальці правої руки, тепер вона переживає складні часи.

Таємнича Аліна Гросу ніколи відкрито не коментувала особистого життя, втім артистка навчилась спілкуватись зі своїм шанувальниками через пісні, музику та кліпи. Саме вони говорять про те, що на душі в артистки складно не лише через війну в рідній країні.

Аліна Гросу натякнула в новій пісні на розлучення
Аліна Гросу натякнула в новій пісні на розлучення

Українська співачка презентувала нову пісню “Самотня зима”, яку присвятила жінкам та дівчатам, яким доведеться зустрічати Новий рік на самоті. Так, артистка висловила своє сподівання на те, що композиція стане підтримкою для тих, кому її зараз особливо не вистачає.

Чорно-білі кольори кліпу, мінорні ноти та сумний текст композиції говорять про те, що Аліна Гросу ніби має тягар на серці. В описі до опублікованого кліпу артистка зазначила, що вона завжди випускає пісні, які передають її внутрішні почуття.

Можливо я не так багато говорю, але в моїх піснях можна почути набагато більше про моє життя

– додала Аліна Гросу.

Стосунки Аліни Гросу та Романа Полянського

Довгий час шанувальники української співачки спостерігали за її стосунками з російським актором Романом Полянським. Аліна Гросу виглядала дійсно щасливою поруч із чоловіком, а представники українського шоубізнесу схвально ставились до нареченого співачки.

Так, наприклад, у липні Роман Полянський разом з Аліною Гросу перебував у її батьків у Чернівцях. Там Павло Зібров і зустрівся з актором. Пізніше в інтерв’ю для Аліни Доротюк український співак зізнався, що вважає Полянського “нашим хлопцем”, адже той, за словами Зіброва, завжди відстоював українські інтереси.

Втім, останнім часом шанувальники помітили, що Аліна Гросу та Роман Полянський віддалились одне від одного. Причиною таких здогадок став той факт, що вони буквально зникли зі сторінок у соціальних мережах одне одного, а росіянина пізніше помітили на прем’єрі кінофільму в московському кінотеатрі.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.